Gå til sidens indhold
Tilbage til oversigt

Konstruktørdag 2022

Konstruktørdagen sætter fokus på det praktiske omkring cirkulært byggeri

Den landsdækkende Konstruktørdag afholdes i år den 29. oktober kl. 10.00-15.00 på Hotel Opus i Horsens og vil klæde deltagerne bedre på til at bygge cirkulært med hensyn til bl.a. udbud, forretningsmodeller, livscyklusberegninger og dokumentation.

Hvordan kan vi udbyde det cirkulære byggeri, hvordan sørger vi for, at produktiviteten bliver bedre, hvilke forretningsmodeller fungerer allerede i dag, og hvordan bliver vi klar til BR 2023 med krav om CO2-grænser?

Det er nogle af de spørgsmål, som dette års Konstruktørdag vil forsøge at svare på ved ”at gå spadestikket dybere og kigge på, hvordan det rent praktisk kan lade sig gøre at bygge cirkulært”. 'Spaden' vil bl.a. blive ført af et godt panel med fagfolk fra byggebranchen som fx DanskeArk, BUILD og NCC.

Efter Konstruktørdagen afholdes generalforsamling for alle medlemmer bl.a. med ny handlingsplan for KF i 2023-2024 på dagsordenen.

Undervejs bliver Konstruktørernes Dimittendpris uddelt, og dagen slutter med en festmiddag, hvor Konstruktørprisen gives til en person, der har gjort en særlig indsats for bygningskonstruktørerne.

Programmet vil løbende blive opdateret her på siden.