Gå til sidens indhold
Tilbage til oversigt

Konstruktørdag i Region Hovedstaden 2021

Deltag i byggepladsbesøg på Kronløbsøen, hør om Ressource Blokken – upcycling af 60’erne og 70’ernes almene byggeri og netværk med dine kolleger over en god middag den 2. november 2021 kl. 13.00-19.30
Konstruktørdag i Region Hovedstaden 2021

Konstruktørdagen starter kl. 13.00 med et byggepladsbesøg på Kronløbsøen. Her opføres 233 boliger, der breder sig over et bredt udsnit af boliger til alle typer. Fra mindste bolig på 54 m2 til de største og mest eksklusive på 272 m2. Alle får mindst én altan eller terrasse, og fra altaner åbner udsigten sig mod Øresund eller de omgivende kanaler – et direkte og ubrudt udsyn til vandet. Den del vi kommer til at se, det er selve råhuset, en kælder der skal ende med at være 4 etager under vand.

Efter rundvisningen tager vi til PFA, Sundkrogsgade 4, 2100 København Ø, hvor resten af arrangementet afholdes. Katrin Susanna Gimmel, JaJa, vil fortælle om Ressource Blokken – upcycling af 60’erne og 70’ernes almene byggeri. Verden over rives utallige bygninger ned for at gøre plads til nye. I perspektivet af den grønne omstilling og voksende ressourceknaphed er det paradoksalt, at disse nedrevne bygninger sjældent udnyttes i opbygning af det byggeri, som erstatter dem. Ressource Blokken samler branchens førende aktører for at undersøge hvordan, vi sikrer en bæredygtig håndtering af Danmarks almenboliger - nu og i fremtiden. Projektet kigger nærmere på 15 almene boligområder, som ligger under for områdeudviklingskrav, der medfører nedrivning og nybyg, og afdækker løsninger og nye fremgangsmåder, der kan vise vejen for cirkulært byggeri i stor skala over hele landet.

Kirsten Nielsen, formand, fortæller om nyt fra KF, og der bliver også mulighed for at blive præsenteret for de opstillede kandidater til regionsledelsen og bestyrelsen.

Arrangementet afsluttes med en middag.

 • Program

  Kl. 13.00: Guidet rundtur på byggepladsen Kronløbsøen

  Kl. 15.30: Ressource Blokken v/Katrin Susanna Gimmel, JaJa

  Kl. 16.45: Nyt fra KF v/Kirsten Nielsen

  Kl. 17.45: Præsentation af de opstillede til regionsledelsen

  Kl. 18.00: Middag

 • Om Konstruktørdagen

  I ulige år bliver Konstruktørdagen holdt i regionerne frem for samlet for hele landet. Det er KF's regionsledelser, der står for arrangementet, hvor det faglige indhold typisk består af et byggepladsbesøg og et oplæg om et aktuelt fagligt emne. Der vil samtidigt være præsentation af kandidater til regionsledelsen og bestyrelsen. Dagen slutter af med en middag og mulighed for at netværke med dine konstruktørkolleger lokalt.

 • Afholdelsested
  Kronløbsøen
  Byggefelt 1.37
  2150 Nordhavn

  Henter kort