Gå til sidens indhold
Tilbage til oversigt

Konstruktørdag i Region Nordjylland 2021

Deltag i rundvisning på byggepladsen hos AAU Science & Innovation HUB , hør om Ressource Blokken – upcycling af 60’erne og 70’ernes almene byggeri og netværk med dine kolleger over en god middag den 25. oktober 2021 kl. 14.00-19.30
Konstruktørdag i Region Nordjylland 2021

Konstruktørdagen starter kl. 14.00 med en guidet rundvisning på byggepladsen hos AAU Science & Innovation HUB, hvor de har arbejdet efter principperne i DNGB, men fravalgt selve certificeringen. 

Efter rundvisningen går vi samlet til kantinen i SIH bygningen, hvor resten af arrangementet afholdes. Nichlas Moos Heunicke, GXN, vil fortælle om Ressource Blokken – upcycling af 60’erne og 70’ernes almene byggeri. Verden over rives utallige bygninger ned for at gøre plads til nye. I perspektivet af den grønne omstilling og voksende ressourceknaphed er det paradoksalt, at disse nedrevne bygninger sjældent udnyttes i opbygning af det byggeri, som erstatter dem. Ressource Blokken samler branchens førende aktører for at undersøge hvordan, vi sikrer en bæredygtig håndtering af Danmarks almenboliger - nu og i fremtiden. Projektet kigger nærmere på 15 almene boligområder, som ligger under for områdeudviklingskrav, der medfører nedrivning og nybyg, og afdækker løsninger og nye fremgangsmåder, der kan vise vejen for cirkulært byggeri i stor skala over hele landet.

Kirsten Nielsen, formand, fortæller om nyt fra KF, og der bliver også mulighed for at blive præsenteret for de opstillede kandidater til regionsledelsen.

Arrangementet afsluttes med en middag.

 

 • Program

  Kl. 14.00: Rundvisning på byggepladsen AAU Science & Innovation HUB

  Kl. 15.30: Ressource Blokken v/Nichlas Moos Heunicke, GXN 

  Kl. 16.45: Nyt fra KF v/Kirsten Nielsen

  Kl. 17.45: Præsentation af de opstillede til regionsledelsen

  Kl. 18.00: Middag

 • Parkering

  Der ligger en stor P-plads 100 meter fra byggepladsen med fri parkering. Man skal køre ind fra Alfred Nobels Vej.

 • Om Konstruktørdagen

  I ulige år bliver Konstruktørdagen holdt i regionerne frem for samlet for hele landet. Det er KF's regionsledelser, der står for arrangementet, hvor det faglige indhold typisk består af et byggepladsbesøg og et oplæg om et aktuelt fagligt emne. Der vil samtidigt være præsentation af kandidater til regionsledelsen. Dagen slutter af med en middag og mulighed for at netværke med dine konstruktørkolleger lokalt.

 • Afholdelsested
  AAU
  Thomas Manns Vej 25
  9220 Aalborg Øst

  Henter kort