Gå til sidens indhold

Koldingfjord-seminaret 2023

Her finder du slides og et udvalg af billeder fra Koldingfjord-seminaret marts 2023.

Konstruktør LEGO Workshop 23 Gorm Branderup0042
Foto: Gorm Branderup

På årets Koldingfjord-seminar kunne du høre følgende oplægsholdere og deltage i workshop.

Oplæggene

Oplæggene på workshoppen var følgende. Du kan slides fra oplæggene i boksen nederst på siden.

  • Lars Storr-Hansen fra Danske Arkitektvirksomheder holdt oplæg om byggeriet i den samfundsmæssige og økonomiske situation, vi kigger ind i.
  • Steffen Petersen fra Aarhus Universitet holdt oplæg om byggeriet og den grønne omstilling i den aktuelle samfundsmæssige og økonomiske situation, vi kigger ind i.
  • Lisbeth Lintz fra AC (Akademikerne) holdt oplæg om AC’s 50 års jubilæum, hvad har de nye organisationer lært AC, og hvilken indflydelse det politiske landskab og den igangværende overenskomstforhandling betyder for dette.
  • Camilla Frellsen fra Det Kongelige Akademi holdt oplæg om renovering vs. nybyggeri med fokus på 60’er og 70’er huses værdi. 

Workshop 

Deltagerne skulle bl.a. også bidrage med konkrete løsninger til at imødegå de udfordringer, som byggeriet og bygningskonstruktørerne står over for. På en workshop byggede deltagerne med LEGO SERIOUS PLAY forslag til bl.a., hvad KF bør mene og gøre politisk for at få sat handling bag ordene om den grønne omstilling.

Oplægsholdernes slideshows

Her kan du hente de forskellige oplægsholderes slideshows - OBS: de er bag login. 

Alle fotos er af taget af fotograf Gorm Branderup og må kun bruges i forbindelse med omtale af Konstruktørforeningen.

KF's kalender

Trænger du til faglig opdatering

Tjek Konstruktørforeningens arrangementskalender hvis du trænger til lidt fagligt input, der er mange spændende kurser og arrangementer.

Om KF's kurser og arrangementer

Tjek KF's mange medlemstilbud

Brug KF's mange medlemsfordele og spar penge på alt fra forbrug og træning til at få bedre renter på din lønkonto og billige forsikringer. 

Medlemsfordele i KF