Gå til sidens indhold

Regional Konstruktørdag 2023 har fokus på genbrug i byggeriet

Konstruktørdagen, som i år er regional, byder på et besøg på et byggeprojekt, et fælles fagligt oplæg om, hvordan vi kan blive bedre til at genbruge materialer i byggeriet, nyt fra Konstruktørforeningen (KF) og mulighed for at netværke. Se, hvad der sker i din region på Konstruktørdagen i uge 43, 44 og 45.

Hvert år afholder Konstruktørforeningen (KF) en Konstruktørdag for sine medlemmer. I lige år er dagen fælles for hele landet, mens den i ulige år afholdes lokalt i hver af de fem regioner.

I 2023 foregår Den regionale Konstruktørdag i uge 43, 44 og 45 kl. 14.00-19.30.

Overordnet omfatter Konstruktørdagen et fagligt oplæg, et lokalt byggeprojekt, nyt fra KF, middag og socialt samvær.

Fagligt oplæg

Det faglige oplæg er ens i alle regioner og bliver i år afholdt af Henrik Dam Nielsen, rådgivningschef hos Greendozers, som vil fortælle om praktik i forhold til projektering, dokumentation og beskrivelser, sikring af arbejdsmiljøet, CO2-beregninger og LCA-analyser. Han kommer også ind på, hvordan vi gør materialerne tilgængelige og får dem bygget ind igen.

Nyt fra KF

Derefter vil KF's formand Kirsten Nielsen fortælle nyt fra KF, og du får også chance for at møde kandidater, der er stillet op til valget i regionsledelsen og bestyrelsen.

Middag og socialt samvær

Arrangementet afsluttes med en middag og socialt samvær med dine konstruktørkolleger.

Se et byggeprojekt

I alle regioner får du også mulighed for at se et særligt interessant byggeprojekt. Du kan se herunder, hvilket byggeprojekt I besøger de i forskellige regioner og melde dig til der, hvor det passer dig bedst at deltage.

Tilmeld dig her

Program

Den regionale Konstruktørdag

Den regionale Konstruktørdag 2023, der foregår i uge 43, 44 og 45 kl. 14.00-19.30, omfatter:

  • 14.00-15.15: Et besøg på et lokalt byggeprojekt
  • 15.30-16.30: Fælles oplæg om genbrugte materialer i byggeriet. Henrik Dam Nielsen fra Greendozers vil bl.a. fortælle om praktik i forhold til projektering, dokumentation og beskrivelser, sikring af arbejdsmiljøet, CO2-beregninger og LCA-analyser. Han kommer også ind på, hvordan vi gør materialerne tilgængelige og får dem bygget ind igen.
  • 16.45-17.45: Nyt fra Konstruktørforeningen
  • 17.45-18.00: Præsentation af de kandidater, der stiller op til valg i regionsledelserne og bestyrelsen.
  • 18.00-19.30: Afrunding med en god middag og mulighed for at udvide dit netværk.

Se alle KF's kurser og arrangementer

KF udbyder et stort antal kurser og arrangementer, hvoraf langt de fleste er gratis. Vi har også indgået samarbejde med flere at byggeriets kursusudbydere, så du som medlem kan få rabat hos dem. Se alle de aktuelle kurser, uddannelser og arrangementer i KF's arrangementskalender. 

Se udvalget af kurser her

Her får du rabat

Udover at du kan se i kalenderen, hvem der giver rabat til medlemmer af KF, kan du også altid finde listen over KF's samarbejdspartnere på kursus-/uddannelsesområdet her.

Få gode rabatter på kurser og uddannelser