Gå til sidens indhold

Fagligt aktiv som studerende

Som bygningskonstruktørstuderende har du mulighed for at arbejde fagligt aktivt på din uddannelsesinstitution og for Konstruktørforeningen.

Konstruktørforeningen (KF) støtter de lokale DSR (De Studerendes Uddannelsesråd) i deres arbejde på uddannelsesstederne – fx ved at yde sponsorater til diverse DSR-tiltag, vejlede om indflydelse i de lokale uddannelsesudvalg og invitere de fagligt aktive studerende med til særlige arrangementer og foredrag.

Hvis du ønsker at være aktiv i KF, har du mulighed for at blive medlem af:

  • Konstruktørstuderendes Fælles Råd (KFR): Hver uddannelsesinstitution kan udpege 3 bygningskonstruktørstuderende som medlemmer af KFR, der mødes for at sparre med andre bygningskonstruktørstuderende fra de forskellige uddannelsesinstitutioner rundt om i landet. Du skal dog også være medlem af DSR. Rådet er uafhængigt af KF, som tilbyder økonomisk støtte og sekretariatsbistand. Læs mere om KFR
  • KF's Uddannelsesudvalg: Arbejder for at sikre og udvikle konstruktøruddannelsens høje faglige niveau og muligheder for efter- og videreuddannelse. Læs mere om KF’s udvalg.
  • KF’s Kommunikationsudvalg: Er et forum, der skal være med til at udvikle, styrke og rådgive om kommunikationen i KF. Læs mere om KF’s udvalg.
  • KF’s regionsledelser: Du kan blive tilknyttet en regionsledelse som tilforordnet. Det gør du ved at henvende dig til din regionsledelse og spørge, om du må deltage. Du kan først blive ’rigtigt’ medlem, når du er færdiguddannet. Læs mere om KF's regionsledelser.

Søg KF om et sponsorat

Konstruktørforeningen (KF) uddeler jævnligt sponsorater til studieture og arrangementer. Se her, hvad du kan søge støtte til, og hvad der skal til for at søge.

Søg KF om et sponsorat

KF for studerende

Konstruktørforeningen har en lang række tilbud til studerende. 

Læs mere om KF for studerende