Gå til sidens indhold

A-kassens Jobindex

Som medlem af Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa har du mulighed for at oprette en profil på FTFa Jobindex, som er lavet i samarbejde med Jobindex. Se hvordan du gør, og hvilke fordele det har.

Hvis du er medlem af Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa kan du benytte dig af FTFa Jobindex – som er en service, der er lavet i samarbejde med Jobindex.

På FTFa Jobindex er du både synlig for FTFa’s rekrutteringskonsulenter og de mange andre virksomheder, der benytter Jobindex som rekrutteringskanal.

Rekrutteringskonsulenter i Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa finder hver dag kandidater til stillinger, der ikke bliver slået op andre steder.

FTFa’s rekrutteringskonsulenter har også øje for, hvor dine kompetencer kan bruges i nye sammenhænge. Det kan derfor åbne for nye jobmuligheder.

Se herunder, hvordan du opretter dig på eller tilknytter dig FTFa Jobindex.

Du skal have en profil

Du skal have en profil Jobindex. Men selvom du har oprettet dig her, betyder det ikke, at du automatisk har et cv, som FTFa's rekrutteringskonsulenter kan finde. Derfor skal du tilføje dit cv til FTFa Jobindex (se næste afsnit).

Tilføj din profil på Jobindex til FTFa Jobindex

FTFa's rekrutteringskonsulenter kan kun finde dit cv frem, når du er en del af FTFa Jobindex. Du bliver en del af FTFa Jobindex gennem disse tre trin:

  1. Log ind via Ftfa.jobindex.dk med dit sædvanlige Jobindex-login
  2. Vælg 'CV' i menuen
  3. Klik på Tilføj dit cv til FTFa Jobindex’ og bekræft, at du vil følge FTFa

Dit cv skal være online

Sørg for at dit cv er online, ellers er det svært at matche dig til jobs!

Du kan anonymisere din jobsøgning

Vil du ikke have, at din nuværende arbejdsgiver kan se, at du er åben for jobtilbud, kan du sætte din profil og dit cv til at være anonymt. På den måde fremgår dine personlige oplysninger og dine arbejdsgivere ikke af dit cv. Virksomheder du følger, fx FTFa, vil altid kunne se dit cv i sin fulde version.

Opret dig på FTFa Jobindex

Opret dig som bruger af FTFa Jobindex:

Opret en jobprofil

Konstruktoerjob.dk

Konstruktørforeningen har sit eget jobsite, hvor virksomheder slår ledige job op, som du ikke finder andre steder. Samtidig scanner vi hver dag de største jobsites for jobopslag, der er relevante for bygningskonstruktører.

Find dit næste job her

Få råd om jobsøgningen

Har du brug for sparring eller konkret feedback, så send din ansøgning til Konstruktørforeningens rådgivere og få den gennemgået. Vi rådgiver også om jobsamtalen og tjekker din kontrakt for dig, inden du skriver under. 

Jobsøgning