Gå til sidens indhold

A-kassens Jobindex

Som medlem af 'Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa', har du mulighed for at oprette en profil på FTFa Jobindex. Her får du overblik over, hvorfor det er værd at lave en profil der.

Vores rekrutteringskonsulenter finder hver dag kandidater til stillinger, der ikke bliver slået op andre steder. Rekrutteringskonsulenterne har øje for, hvor dine kompetencer kan bruges i nye sammenhænge. Det åbner op for nye jobmuligheder.

For at få mest ud af FTFa Jobindex bør du vide dette:

Du skal have en profil

Har du en profil, er du oprettet som bruger af Jobindex. Men det betyder ikke, at du automatisk har et cv, som FTFa's rekrutteringskonsulenter kan finde. Derfor bør du også oprette et cv gennem FTFa, som er den a-kasse, der står bag Konstruktørforeningens a-kasse. 

Dit cv skal være online

Dit cv kan være offline, og så er det svært at matche dig til jobs. Husk derfor at sætte dit cv til at være online, når du er inde på dit cv.

FTFa Jobindex vs. Jobindex

FTFa's rekrutteringskonsulenter kan kun finde dit cv frem, når du er en del af FTFa Jobindex - det er IKKE nok kun at have dit cv på Jobindex. Du bliver en del af FTFa Jobindex gennem disse tre trin:

  • Log ind via Ftfa.jobindex.dk med dit sædvanlige Jobindex-login
  • Vælg at rette dit cv
  • Svar ja, når du bliver spurgt, om du vil tilføje dit cv til FTFa Jobindex

Du kan anonymisere din jobsøgning

Vil du ikke have, at din nuværende arbejdsgiver kan se, at du er åben for jobtilbud, kan du sætte din profil og dit cv til at være anonymt. På den måde fremgår dine personlige oplysninger og dine arbejdsgivere ikke af dit cv. Virksomheder du følger, fx FTFa, vil altid kunne se dit cv i sin fulde version.

En jobagent er godt, men ikke nok til at blive fundet

En jobagent sender dig specifikke opslåede jobopslag til din mail. Du kan altså godt have en jobagent uden at have en profil eller et cv på Jobindex. En jobagent er dog ikke nok, hvis FTFa skal finde dig, når vi rekrutterer.

Opret dig på FTFa Jobindex

Opret dig som bruger af FTFa Jobindex:

Opret mig her

Konstruktoerjob.dk

Konstruktørforeningen har sit eget jobsite, hvor virksomheder slår ledige job op, som du ikke finder andre steder. Samtidig scanner vi hver dag de største jobsites for jobopslag, der er relevante for bygningskonstruktører, så der er altid et godt udvalg.

Find dit næste job her

Få råd om jobsøgningen

Har du brug for sparring eller konkret feedback, så send din ansøgning til Konstruktørforeningens rådgivere og få den gennemgået. Vi rådgiver også om jobsamtalen og tjekker din kontrakt for dig, inden du skriver under. 

Jobsøgning