Gå til sidens indhold

Ændring af medlemskab

Der er mange faser i din karriere og i dit liv. Derfor kan du også få brug for at tilpasse dit medlemskab i Konstruktørforeningen og Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa.

Du vil typisk have brug for at ændre dit medlemskab, hvis du: 

 • Er færdig med din uddannelse
 • Skal i gang med en ny uddannelse
 • Er kommet i arbejde
 • Er ledig
 • Skal arbejde i udlandet
 • Er kommet hjem fra udlandet
 • Er blevet selvstændig med eller uden ansatte
 • Går på pension
 • Vil meldes ud
 • Hvad kan jeg selv kan rette i Mit KF?

  Du kan selv se og/eller ændre nedenstående oplysninger i Mit KF, som du finder øverst i højre hjørne på KF.dk. Du skal bare logge på og tilrette:  

 • Hvor ændrer jeg mit medlemskab i a-kassen?

  Har du har ændringer til din status i a-kassen eller vil meldes ud, skal du kontakte a-kassen direkte. Kontakt Konstruktørforeningens a-kasse - en del af FTFa, hvis  du er medlem der. 

 • Er du blevet ledig?

  Er du ledig eller faldet ud af dagpengesystemet og vil søge om nedsat/gratis kontingent. Du skal du benytte en disse blanketter til at foretage ændringen: 

 • Hvordan melder jeg mig ud?

  Vi er altid kede af det, når et medlem vil forlade os, selvom der selvfølgelig kan være en god grund til det.

  Omvendt er der også mange gode grunde til at være medlem af Konstruktørforeningen.

  Nogle af dem kender du sikkert. Andre er måske nye for dig.

  Her er 4 vigtige fordele, du går glip af, når du ikke længere er medlem.

  1. Personlig rådgivning: Du kan som medlem få råd og vejledning på alle områder af dit arbejdsliv, lige fra hvilken løn du skal have, og hvordan du finder det gode job, til hvilke rettigheder du har omkring fx opsigelse, barsel og sygdom og meget andet. Vi håndterer også juridiske sager og yder advokatbistand eller bistand, hvis du får behov for en socialrådgiver eller psykolog.
  2. Gratis: Som medlem har du adgang til en lang række kurser, arrangementer og webinarer. Du kan også blive en del at et af Konstruktørforeningens mange målrettede netværk.
  3. Gode rabatter: Som medlem kan du få en lønkonto i Lån & Spar, der giver hele 5 % i rente på de første 50.000 kr. Du kan også få favorable billån til fx en ny elbil. Derudover har du mulighed for at forsikre dig i Runa Forsikring og spare penge på dine forsikringer, ligesom du få gode rabatter gennem Forbrugsforeningen i både butikker og webshops på fx madvarer, benzin, rejser, briller, oplevelser, wellness og meget andet. 
  4. MAK-titel og fagbladet Konstruktøren: Ved at bruge titlen MAK i din signatur kan du vise omverdenen, at du er bygningskonstruktør og medlem af Danmarks største fællesskab for bygningskonstruktører. Samtidig modtager du fagbladet Konstruktøren, der udkommer 5 gange om året, og holder dig opdateret om det nyeste i byggebranchen, byggeteknisk viden og den grønne omstilling.
  5. Du kan se endnu flere medlemsfordele her

  Ring til os på 33 36 41 50 og få en snak, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til dig.

  Vil du fortsat opsige dit medlemskab, skal det ske skriftligt til kf@kf.dk. Vi håber, at vi igen en dag får mulighed for at byde dig velkommen tilbage i fællesskabet i Konstruktørforeningen.

Giv KF besked om dine ændringer

Du kan ændre de fleste medlemsoplysninger på Mit KF eller sende en mail til kf@kf.dk

Indtast ændringer

Giv a-kassen besked om dine ændringer

Har du ændringer til dit medlemskab i a-kassen, kan du læse mere om, hvordan du oplyser om dem: 

FTFa