Gå til sidens indhold

Ekstraordinært valg: Stil op til posten som formand

Da Konstruktørforeningens nuværende formand – Gert Johansen – træder tilbage, to år før den fireårige formandsperiode udløber, bliver posten som formand ledig. Derfor er der ekstraordinært valg som formand. Bemærk, at fristen for at stille op allerede er 1. oktober 2020.

Hvis du overvejer, at stille op til posten som formand for Konstruktørforeningen (KF), skal du udfylde nedenstående blanket og medsende en stillerliste, hvor mindst 15 andre medlemmer af KF skriver under på, at de står inde for dig. Fristen for at stille op er torsdag den 1. oktober 2020 kl. 12.00. 

Hvem kan vælges?

Du kan stille op til valget som KF's nye formand, hvis du er bygningskonstruktør og aktivt medlem af KF, hvilket vil sige, at du enten er ledig eller erhvervsaktiv. Du kan ikke stille op, hvis du er studerende, pensioneret, passivt medlem eller beklæder tillidsposter i andre organisationer med faglig tilknytning til KF’s organisatoriske områder. 

Derudover er det en forudsætning, at du har eller får bopæl i Danmark senest på tidspunktet for din tiltræden. Der kan dog i særlige tilfælde gives dispensation.

Stiller du op til posten til næstformand, skal du være opmærksom på, at du skal skaffe mindst 15 stillere – erhvervsaktive eller ledige medlemmer af KF – der vil skrive under på, at de indstiller dig til posten. Du kan hente en stillerliste-formular i boksen nedenfor. 

Skriv: dag.måned.år (xx.xx.xxxx)
Antal tegn tilbage: 500
Antal tegn tilbage: 200
Billedet skal bruges i KF's medier. Du skal derfor have rettighederne til, at vi må bruge det.
Du kan ikke stille op uden en stillerliste

Hent en stillerliste

Når du stiller op til valget, skal du bruge en stillerliste, hvor mindst 15 medlemmer af KF har skrevet under på, at de kan stå inde for dig. 

Hent en stillerliste
Læs mere

Om posten som formand

Her på denne side kan du læse meget mere om posten som formand for bygningskonstruktørerne.

Posten som formand

De vigtige datoer i valget

1.10.20: Frist for kandidatopstilling udløber kl. 12.00
2.10.20:  Hvis der kun er én kandidat, erklæres valget afgjort ved fredsvalg. Hvis der er flere kandidater, er der kampvalg   
8.10.20:  Valghandling igangsættes, hvis der er flere end en kandidat igangsættes valghandling 
19.10.20:  Valget afgøres
1.1.21: Ny formand tiltræder
Nyhed

Konstruktørforeningens formand træder tilbage

Læs her nyheden om, hvorfor KF's formand Gert Johansen træder tilbage to år før tid.

Læs nyheden

KF's strategi og handlingsplan

Hvis du vil læse lidt om, hvad Konstruktørforeningen arbejder for og med, kan du orientere dig i foreningens nuværende strategi og handlingsplan. 

Strategi og handlingsplan