Gå til sidens indhold

Stil op op til valget 2022

I 2022 er posten som formand for Konstruktørforeningen på valg. Her kan du udfylde den opstillingsblanket, du bruger til at indsende dit kandidatur. Udover at udfylde blanketten, skal du også bruge 15 stillere og et billede i høj opløsning.

Hvis du ønsker at stille op til valget som Konstruktørforeningens formand, skal du udfylde den nedenstående formular. Deadline for at stille op er torsdag den 1. september 2022 kl. 12.00. Under formularen finder du link til en side, hvor du kan læse alt om valget og hente en stillerliste. 

dag-måned-år: xx.xx.xxxx
Du har 1.000 anslag
Antal tegn tilbage: 1000
Filnavnet skal være under 30 anslag
Du skal vedhæfte underskrifter fra mindst 15 medlemmer, der står inde for dig.
at KF må offentliggøre mit kandidatur i KF's medier og sociale medier.

Læs mere om valget

Hvis du vil stille op til valget, er det en god ide at læse detaljerne, om hvilke muligheder du har for at præsentere dit kandidatur, hvornår du skal tiltræde, og hvor længe du er valgt for: 

Mere om valget

Hent en stillerliste

For at kunne stille op til posten som formand for Konstruktørforeningen, skal du skaffe mindst 15 underskrifter fra andre erhvervsaktive eller ledige KF-medlemmer, der vil anbefale dig som formand. Stillerne må ikke være studerende, pensionerede eller passive medlemmer.

Hent en stillerliste

Alt om posten som formand

Hvis du vil vide lidt mere om, hvad KF's formand laver, hvilke kompetencer du får brug for, og hvad honoraret er, så kan du læse alt om det her.

Alt om posten som formand