Gå til sidens indhold

Stil op til valget 2018

I 2018 har foreningen både valg af formand og næstformand. Her kan du se, hvad der skal til, hvis du overvejer at stille op til en af posterne.

Er du bygningskonstruktør, medlem af KF og er valgbar, så kan du stille op til posterne som Konstruktørforeningens formand eller næstformand. Du er valgbar, hvis du er aktivt medlemmer af KF, hvilket vil sige, at du enten er ledig eller erhvervsaktiv. Studerende, pensionerede eller passive medlemmer er ikke valgbare. Det er en forudsætning for valgbarhed, at kandidaten har eller tager bopæl i Danmark senest på tidspunktet for sin tiltræden. Der kan dog i særlige tilfælde give dispensation.

Hvis du vil stille op til valget som enten formand eller næstformand, kan du gøre det ved at udfylde nedenstående skema. Husk at du selv skal sørge for at skaffe mindst 15 personer, som anbefaler dig til posten (stillere). Du finder en vejledning i, hvordan du kan gribe det an, og et link til en stillerliste nederst på denne side.

Du kan godt skrive datoen i stedet for at scrolle dig frem
For at stille op til posten som formand og næstformand, skal du arbejde på sekretariatet i København. Du skal derfor bo indenfor pendlerafstand eller være villig til at flytte til en bopæl i nærnheden.


Antal tegn tilbage: 500
Antal tegn tilbage: 500
Du skal tilføje et foto i høj opløsning. Gerne med en rolig baggrund.
Her skal du vedhæfte listen med de stillere, du har. Du skal mindst have 15 stillere.

Valgbekendtgørelse 2018

I valgbekendtgørelsen kan du læse mere om, hvad du skal gøre, hvis du vil stille op.

Valgbekendtgørelse 2018

Hvad er en stillerliste

For at kunne stille op til valget som formand eller næstformand, skal du have mindst 15 stillere, der skriver under på, at de står inde for dig til den post, som du stiller op til.

Stillerliste
Formand og næstformand

Læs mere om de to poster