Gå til sidens indhold

Netværk for studerende og andre interesserede om bæredygtigt byggeri

Studenterforeningen GreCo Union ønsker mere viden om bæredygtighed på bygningskonstruktørstudiet. Deltag i webinarer – GreCo Sessions – der klæder både studerende og andre interesserede på til den grønne omstilling i byggeriet. KF bakker op om initiativet.

Studenterforeningen GreCo Union – som er oprettet af konstruktørstuderende på den internationale linje på Københavns Erhvervsakademi (KEA) – savner mere undervisning om bæredygtige materialer, alternativer og processer på bygningskonstruktørstudiet.

Derfor har de taget initiativ til månedlige oplæg og debat på Microsoft Teams, hvor fagpersoner fra både ind- og udland, videregiver deres erfaringer om arbejdet med bæredygtige løsninger i byggeriet.

Alle – både studerende og bygningsprofessionelle – kan deltage i de gratis sessions, der normalt varer 1-1,5 time.

Læs mere herunder.

 • Hvad er GreCo Union?

  GreCo Union er en studenterforening kreeret af fire BYG-studerende fra Københavns Erhvervsakademis internationale uddannelse til bygningskonstruktør – Architectural Technology and Construction Management. Foreningen er lavet med henblik på at implementere mere bæredygtighed på studiet gennem ’GreCo Sessions’, da de studerende oplevede en stor mangel på undervisning i bæredygtige alternativer og materialer. De tog sagen i egen hånd og dannede GreCo Union.

 • Hvad er ’GreCo Sessions’?

  ’GreCo Sessions’ er månedlige gæsteoplæg fra dygtige fagpersoner fra både ind- og udland, som fortæller om deres arbejde og erfaringer i byggeindustrien med særlig fokus på bæredygtighed.

 • Hvad er forbindelsen mellem KF og GreCo Union?

  Konstruktørforeningen bakker GreCo Union op i arbejdet for mere bæredygtighed i konstruktøruddannelsen og støtter udbredelsen af foreningens aktiviteter. KF arbejder politisk for at fremme bæredygtigt byggeri, især fordi det er bygningskonstruktører, som med deres viden og kompetencer skal stå i spidsen for denne udvikling. Derfor er det vigtigt, at bygningskonstruktørstuderende klædes på til opgaven allerede i deres studietid.

 • Hvem kan deltage?

  Alle bygningsinteresserede kan deltage i ’Greco Sessions’. Oplæggene er rettet mod aktuelle problemstillinger og løsninger og kaster lys over de bæredygtige alternativer til disse. Hvis du ønsker at blive opdateret om nye bæredygtige materialer og løsninger, er ’GreCo Sessions’ bestemt noget for dig.

 • Hvorfor skal du deltage?

  Hver ’GreCo Session’ har en ny fagperson med fra industrien, som på engelsk vil formidle et bæredygtigt tiltag til byggebranchen. Hvert møde vil være efterfulgt af en Q&A-session, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til mødets gæstetaler og indgå i diskussioner med de andre deltagende.

 • Hvordan deltager du?

  ’GreCo Sessions’ er gratis oplæg, der afholdes en gang om måneden på Microsoft Teams. Hvert møde vil blive annonceret LinkedIn, hvor det er muligt at tilmelde sig og deltage via et Teams-link.

 • Hvor kan jeg finde GreCo Union?

  Du kan finde foreningen GreCo UnionLinkedIn, hvor du kan læse mere om foreningens historie, interesseområder og intentioner med sit arbejde samt få et overblik over tidligere events.

 • Hvordan kan jeg blive del af GreCo Union?

  Ønsker du selv at blive en del af GreCo Union, enten ved at blive ambassadør og arbejde for mere bæredygtighed på din uddannelse eller ved at bidrage med ideer og indhold til ’GreCo Sessions’, så kontakt GreCo Union på LinkedIn.

  Her finder du også kontaktinformationer, hvis du skulle være interesseret i at afholde en fremtidig ’GreCo Session’.

GreCo Sessions om bæredygtighed

Bliv opdateret om bæredygtighed i byggeriet

Hvis du vil deltage i ’GreCo Sessions’ oplæg om nye, bæredygtige alternativer og materialer, kan du læse mere og tilmelde dig her via LinkedIn:

GreCo Sessions