Gå til sidens indhold
OK23

Arkitektansatte inviteres til møde om OK23

Er du bygningskonstruktør og ansat på en arkitektvirksomhed, inviterer KF dig til møde om de kommende overenskomstforhandlinger med Dansk Industri. På mødet vil du blive orienteret om, hvad medlemmerne ønsker KF forhandler om, hvordan processen forløber, og hvad du kan forvente.

Foto: Kraken Images, Unsplash
foto: Unsplash

Medlemmernes ønsker til løn og holdninger til så forskellige emner som jobløn og en fire dages arbejdsuge var blandt det, som Konstruktørforeningen (KF) afdækkede med en spørgeskemaundersøgelse i september 2022.

Nu foreligger resultaterne af undersøgelsen. KF inviterer derfor nu alle arkitektansatte medlemmer til møde enten den 19. eller 25. januar 2023 om resultaterne af undersøgelsen, og hvordan vi kan bruge disse under overenskomstforhandlingerne.

Der bliver også mulighed for debat om forventningerne til forhandlingerne med Dansk Industri, der begynder i februar og samtidig skal være afsluttet med udgangen af februar.

”På mødet vil vi gennemgå resultaterne af undersøgelsen, som viser, hvad medlemmernes ønsker og  forventninger er til forhandlingerne. Derudover bliver du også orienteret om processen og tidslinjen for forhandlingerne, samt hvilke forventninger vi har til forhandlingerne med Dansk Industri,” siger leder af KF’s forhandlingsafdeling Hans Erik Truelsen, som også fortæller, hvorfor det er vigtigt at deltage på møderne, hvis man er arkitektansat:

”Medlemmernes ønsker, som de er kommet til udtryk i undersøgelsen, er retningsgivende for, hvad KF lægger vægt på i forhandlingerne med Dansk Industri. Derfor håber vi på at se mange af jer, der bliver berørt af forhandlingerne til møderne her i januar måned, så vi kan få mulighed for at drøfte resultaterne af undersøgelsen med jer.”

Møder to steder i landet

Den 2. januar 2023 har KF sendt en invitation via e-mail til alle arkitektansatte medlemmer, der giver  mulighed for at deltage i et møde enten i København, som også er online, eller i Århus. Møderne holdes sammen med Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD):

København eller online
Torsdag den 19. januar 2023 fra kl. 16.30 – 18.00 
Kantinen, 5. sal
Henning Larsen
Vesterbrogade 76
1620 København V

Du kan både deltage ved personligt fremmøde og online i dette møde. Tilmeld dig her:

Århus
Onsdag den 25. januar fra kl. 15.00-16.30
Kantinen
C.F. Møller
Europaplads 2, 11.
8000 Århus C
Du kan kun deltage ved personligt fremmøde. Tilmeld dig her:

Har du ikke fået invitationen?

Hvis du ikke har fået invitationen fra os, skyldes det, at du ikke er registreret som arkitektansat i vores system. Kontakt KF på kf@kf.dk, hvis du ønsker invitationen tilsendt og ret evt. selv dine oplysninger i Mit KF.

Log på Mit KF
Læs også nyheden

KF undersøger arkitektansattes overenskomstkrav

Konstruktørforeningen udsendte en undersøgelse i september 2022 til alle arkitektansatte  bygningskonstruktører. Undersøgelsen giver foreningens forhandlingsafdeling rygstød i de kommende forhandlinger ved at have medlemmernes ønsker med til forhandlingsbordet.

KF undersøger arkitektansattes overenskomstkrav
Følg med i forhandlingerne

Bookmark siden om OK23

KF har oprettet en side for overenskomstforhandlingerne, hvor du altid kan se de seneste nyheder og meddelelser fra forhandlingerne. Du finder siden på linket KF.dk/ok23

OK23