Gå til sidens indhold

Bliv bedre til mundtlig formidling

Konstruktørforeningen tilbyder en gratis workshop for sine medlemmer i kunsten at formidle. Den tre timer lange workshop afholdes i efteråret 2018 i København, Århus og Odense.

Formidler_Pixabay.jpg
Uanset om man skal holde en vigtig præsentation på arbejdspladsen eller privat, skal man ifølge underviseren på workshoppen i formidling have styr på bl.a. kropssprog, stemmeføring, tempo og energi. Foto: Pixabay

Nu kan du få dine formidlingskompetencer spidset til på en koncentreret workshop, som KF arrangerer i tre byer:

København 23. oktober:

Århus 24. oktober:

Odense 5. november:

Workshoppen ’Bliv en bedre formidler’, der er gratis for KF’s medlemmer, vil give dig mulighed for at arbejde med praktisk, mundtlig formidling ud fra netop den person, du er.

”Bliv en lige så overbevisende formidler som Obama”

Underviser på workshoppen – Ditte Maria le-Fevre, der er skuespiller og har arbejdet med kommunikationstræning i erhvervslivet siden 2004 – siger om kurset:

”Uanset om man skal holde en vigtig præsentation på arbejdspladsen eller privat, bør man have tjek på indhold, kropssprog og stemmeføring samt have styr på kontakt, tempo, energi og nervøsitet.”

Som deltager på kurset vil du ifølge underviseren få:

  • En unik mulighed for at prøve dig selv af
  • Praktisk præsentationstræning i en tryg atmosfære for en lille gruppe deltagere
  • Individuel feedback med fokus på dine særlige udviklingspotentialer

Ifølge Ditte Maria le-Fevre vil deltagerne få viden om, hvad de hver især bør fokusere på og konkret gøre for at blive ”lige så overbevisende som fx Obama”.

Tilmelding

Seks workshops om formidling tre steder i landet

Tilmelding til gratis workshop i mundtlig formidling: