Gå til sidens indhold

Bliv del af KF’s regionsledelse

Kom med i en regionsledelse og vær med til at skabe spændende og konstruktørrelevante studieture, byggepladsbesøg og sociale arrangementer. Deadline for opstilling er fredag den 1. september 2017 kl. 15.00.

Hotel Bella Sky den 8. september 2012.jpg
Billedet er fra et byggepladsbesøg på Hotel Bella Sky. Foto: KF

Har du lyst til at få mere viden om dit fag og din branche, skabe faglige arrangementer og fremme netværk blandt din bygningskonstruktørkolleger, så er det måske noget for dig at blive en del af din lokale regionledelse.

Din opstilling skal være KF’s sekretariat i hænde senest fredag den 1. september 2017 kl. 15.00.

Om KF’s regionsledelser

KF's regionsledelser er centrum i det regionale netværk af bygningskonstruktører, og de afholder en del arrangementer særligt for konstruktørerne i deres egen region. Som medlem af regionsledelsen får du selvfølgelig indflydelse lokalt, men bliver også inviteret med til mange af de landsdækkende KF-aktiviteter. Du får også mulighed for at sætte dit aftryk på KF og involvere dig i at varetage konstruktørernes sag og interesser. Regionsledelserne driver arrangementer og aktiviteter i regionen – fx byggepladsbesøg, studieture, virksomhedsbesøg og sociale arrangementer, der skal bidrage til at skabe netværk mellem konstruktørerne i landsdelen og har kontakt til uddannelsesinstitutionerne og de studerende.

Hver regionsledelse får op til 30.000 kr. om året til at lave arrangementer for og kan selv vælge, hvad pengene skal bruges på, så længe det fremmer netværk blandt konstruktører eller fremmer konstruktørernes faglighed.

Konstruktørforeningen er geografisk opdelt i fem regioner, der matcher den nationale opdeling i regioner: Hovedstaden, Sjælland, Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark.

Om valget
Hver region har en regionsledelse, der vælges i ulige år for to år ad gangen. Der kan sidde op til syv medlemmer i hver regionsledelse. Kun hvis flere end syv stiller op, er der kampvalg. Stiller der syv eller færre op, er der fredsvalg, og så er man automatisk valgt.

Valg 2017

Stil op til valget

Du stiller op ved at udfylde opstillingsformularen

Læs mere

Læs mere om KF's regionsledelser og se, hvad der står om dem i Konstruktørforeningens vedtægter fra side 6-10