Gå til sidens indhold

Building Green 2019: Det bæredygtige fællesskab

Der er brug for stærke fællesskaber, hvis vi skal bremse klimakrisen, mener dette års grønne byggemesse Building Green, der derfor har valgt at sætte fokus på hovedtemaet ’Det bæredygtige fællesskab’ i Forum 30.-31. oktober 2019.

Builidng Green.jpg
Med mere end 160 udstillere og 130 talere er Building Green 2019 den største event siden starten i 2019. Du finder KF på stand 12. Foto: Building Green

”Hvis vi skal ændre på noget og rykke byggebranchen i en mere bæredygtig retning, kræver det, at vi handler i fællesskab, og det kræver bæredygtige fællesskaber.”

Det skriver Building Green på sin hjemmeside om ”årets største grønne byggeevent”, der foregår den 30.-31. oktober 2019 i Forum i København, og hvis hovedtema er ’Det bæredygtige fællesskab’.

Om dette års emne siger Building Green:

”Bæredygtige fællesskaber har mange definitioner, men det henviser grundlæggende til bysamfund, hvor boliger og uderum er planlagt, bygget eller ændret for at fremme en bæredygtig levevis. Det er tid til, at vi står sammen om at løse udfordringerne. Derfor sætter Building Green i år fokus på bæredygtige fællesskaber.”

Det største program nogensinde

Med 130 talere fordelt på mange events er det ifølge arrangørerne – som omfatter Konstruktørforeningen og 37 andre aktører fra virksomheder og organisationer til medier og uddannelsesinstitutioner – det største program siden den første messe i 2011.

Blandt talerne er fx:

  • Jan Gehl, arkitekt, professor emeritus og medstifter af byplanfirmaet Gehl Architects
  • Kaare Dybvad, MF (S), boligminister
  • Michael Green, arkitekt, Michael Green Architecture
  • Anne Skovbro, administrerende direktør, By og Havn
  • Chris Precht, diplomingeniør og grundlægger, Studio Precht
  • Anders Lendager, arkitekt og administrerende direktør, Lendager Group

Stadsarkitekt i København Camilla van Deurs holder åbningstalen 30. oktober kl. 9.15 om bæredygtige fællesskaber på byniveau.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig forinden.

Blandt de mere end 160 udstillere kan du igen i år finde Konstruktørforeningen på stand 12, som står klar med både rådgivning, bolsjer og god dialog.

Læs mere om program, udstillingsstande, tilmelding af stand og blogs om årets tema.

Building Green 2019

Det bæredygtige fællesskab

Hvordan kommer vi i mål med at bygge bæredygtigt?

Det spørgsmål vil Building Green 30.-31. oktober 2019 forsøge at besvare ved at sætte fokus på temaet ’Det bæredygtige fællesskab’.

Se program og tilmeld dig gratis.