Gå til sidens indhold

Gå-hjem-møder om træ som byggemateriale

KF inviterer til 8 gå-hjem-møder i februar og marts 2019 om træ som fremtidens byggemateriale – fra CLT (Cross Laminated Timber) og LVL (Laminated Veneer Lumber) til limtræ. Få overblik over principper, metoder, begreber, konstruktioner og muligheder for at bygge højt i træ.

3lisbjerg_wood_stock.jpg
De fleste konstruktioner i træbyggeriet Lisbjerg Bakke består af træ. Byggeriet – der nu er færdigt og består af 35 familieboliger og fem ungdomsboliger – fik prisen som ’Årets Byggeri 2018’ af Magasinet Byggeri (udgivet af forlaget Odsgard). Foto: Vandkunsten og Helene Høyer

Er CLT (Cross Laminated Timber), LVL (Laminated Veneer Lumber) eller limtræ fremtiden, hvordan kan vi bruge det i byggeriet, og hvornår giver det mening at bruge træ som byggemateriale?

Det kan du få svar på, når KF i foråret afholder 8 gå hjem-møder i hele landet kl. 16.00-18.30 i løbet af februar og marts 2019. Møderne vil også give dig et overblik over de nye muligheder, der er for at bygge højt i træ, hvilke udfordringer der er, og hvad der er på vej til Danmark.

Oplæg af direktør for Træinformation

På mødet vil der være oplæg af direktør for Træinformation og arkitekt Mikael Koch, som også er international DGNB-konsulent.

Find et gå-hjem-møde nær dig og meld dig til på KF.dk

Alle møder foregår kl. 16.00-18.30 og er gratis for medlemmer af KF, men koster 125 kr. for andre.

Der serveres en let anretning til sidst i arrangementet, hvor du også vil få mulighed for at hilse på folk fra din regionsledelse og andre erhvervsaktive konstruktører fra området.