Gå til sidens indhold
Valg 2021

VALG 2021: Kampvalget i Region Hovedstaden er afgjort

Da der stillede flere kandidater op til posten som regionsvalgt bestyrelsesmedlem for Region Hovedstaden, har der været kampvalg om posten. Valget, der blev udskrevet den 2. november 2021, er nu afgjort.

Sunneva Olsen (Hovedstaden)
Vinderen af valget blev Sunneva Olsen.

Da der opstillede flere kandidater til valget som Konstruktørforeningens bestyrelsesrepræsentant for Region Hovedstaden, har der været kampvalg om posten. Valget er foregået som en elektronisk urafstemning fra 2. til 12. november 2021 og er nu afgjort.

De to kandidater, der stillede op, var Sunneva Olsen og Peter Mayntzhusen. Vinderen af valget blev Sunneva Olsen, som fik 58 % af stemmerne, mens Peter Mayntzhusen fik 42 % af stemmerne. 

KF’s formand Kirsten Nielsen glæder sig til at tage i mod en ny repræsentant på posten for Region Hovedstaden. Hun siger:

”Posten som regionsvalgt bestyrelsesmedlem for Region Hovedstaden har desværre stået tom et stykke tid, fordi ingen kandidater stillede op. Og nu har der så ligefrem været kamp om pladsen, så det har været spændende. Selvom jeg ville ønske, begge kandidater kunne være stemt ind, glæder jeg mig over, at bestyrelsen nu igen er fuldtallig. Jeg tror godt, jeg kan sige på hele bestyrelsens vegne, at vi alle glæder os til at tage imod Sunneva.”

Sunneva Olsen arbejder til daglig som garanti- og servicechef i NCC.

Det vil Sunneva Olsen, arbejde for:

Hvad vil du arbejde for?

Skabe fællesskaber og netværk for konstruktører igennem vores arrangementer for dermed også at bygge en god platform for vidensdeling, da vi er spredt ud på mange forskellige arbejdsopgaver på tværs af brancher.

Særligt fokus

At vi konstruktører bliver mere synlige i branchen samt bliver bedre til at dele erfaringer med hinanden. Dette vil føre til en styrkelse af vores faglighed og give et bedre socialt netværk.

Se hvad bestyrelsens arbejder med

Bestyrelsen skal helt overordnet sørge for, at organisationen varetager medlemmernes interesser, og at sekretariatet løser opgaver, der er i tråd med foreningens strategi og handlingsplan. Bestyrelsen har også ansvar for foreningens økonomi og har til opgave at udvikle foreningens politikker og aktiviteter i overensstemmelse med medlemmernes interesser.

Se hvilke andre opgaver KF's bestyrelse har

KF's strategi og handlingsplan

En af bestyrelsens vigtigste opgaver er bl.a. at sørge for at foreningens strategi og handlingsplan, som er vedtaget på generalforsamlingen af medlemmerne, realiseres. 

Sse foreningens strategi og handlingsplan her

KF's bestyrelse

Se her, hvem der sidder i Konstruktøforeningens bestyrelse. 

Se hvem der er medlem af bestyrelsen

Tidligere nyhed om valget

Du kan læse her, hvad vi tidligere har skrevet om valget. 

Kampvalg i Region Hovedstaden er sat igang