Gå til sidens indhold

KF opdaterer politik om persondata

Det er næppe gået nogens næse forbi, at EU har lavet nye regler for, hvordan organisationer håndterer personlige data. KF har altid gjort en dyd ud af at passe godt på dine personlige oplysninger og retter os også efter de nye krav fra EU.

data-protection-regulation-3413077_1920.jpg
KF passer godt på dine personlige oplysninger og følger de nye regler, som EU har udstukket. Foto: Pixabay

Konstruktørforeningen (KF) har opdateret sin privatlivspolitik, så den imødekommer de nye krav, der er fastlagt i EU's databeskyttelsesforordning (GDPR). Den indeholder nu flere oplysninger om, hvordan KF beskytter dine personoplysninger, herunder rettigheder til dine data.

Hvad bruger vi dine data til, og hvilke oplysninger registrerer vi?

Når du melder dig ind i KF, beder vi om en række personlige oplysninger som for eksempel dit navn, din adresse, dit CPR-nummer og oplysninger om din uddannelse og dit job. Det gør vi, så vi kan hjælpe dig bedst muligt i rådgivningssituationer, men også for at kunne være mest relevant for dig, for eksempel når vi sender nyhedsbreve, nyheder og artikler målrettet din delbranche.

Hvad skal du gøre?

Du skal ikke gøre noget. Vi træffer de relevante forholdsregler, der skal til for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os på kf@kf.dk eller på  33 36 41 50, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi indsamler og beskytter dine personoplysninger.

Vil du klage?

Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af eller ved anden interaktion med Konstruktørforeningen, kan du klage til Datatilsynet over vores praksis.

Læs mere

Du kan læse vores opdaterede privatlivspolitik på KF.dk/privatliv

Privatlivspolitik og cookies

Vil du klage til Datatilsynet?

Hvis du oplever brud på persondatasikkerheden, kan du klage til Datatilsynet.

Datatilsynet: Brud på persondatasikkerheden