Gå til sidens indhold

Konstruktøren nr. 4 2017 er udkommet

I det nye nummer af Konstruktøren kan du bl.a. læse om den fordelagtige rolle, bygningskonstruktørerne måske vil få, når robotterne gør deres indtog på byggepladserne. Du kan også se, hvilke KF-medlemmer der sidder i de nye regionsledelser og læse, hvad baggrunden er for KF-bestyrelsens forslag om en betalt næstformand.

Robot AT Work (20170623_115827).jpg
Teknologisk Institut og Robot At Work er involveret i et demonstrationsprojekt, hvor en robot både skal fræse og efterbehandlet en facade ved hjælp af bl.a. programmet Autodesk Fusion 360 og Robot At Works hardware. Foto Robot At Work

Fagbladet Konstruktøren nr. 4 2017 er udkommet, hvor du bl.a. kan læse om:

  • Det er et spørgsmål om tid, før robotterne gør deres indtog på byggepladserne og sandsynligvis også vil give bygningskonstruktørerne en central rolle.
  • Med en aflønnet næstformand vil KF få endnu mere politisk indflydelse i byggebranchen, mener KF’s bestyrelse, som sætter forslaget til urafstemning 31. oktober og 10 dage frem.
  • Se hvilke KF-medlemmer der sidder i de nye regionsledelser, og læs hvorfor de stillede op, og hvad deres særlige fokus er. NB! Desværre har vi glemt at få Ulrich Monse med på listen over de nye medlemmer af regionsledelsen i Region Midtjylland.

Alle numre af Konstruktøren kan læses på KF.dk.

KF’s medier

Fagbladet Konstruktøren

Læs den seneste udgave og tidligere udgaver af det journalistisk redigerede medlemsblad:

Konstruktøren