Gå til sidens indhold

Konstruktørforeningen udbyder flere webinarer

Konstruktørforeningen tilbyder i løbet af efteråret 2020 flere af sine kurser som webinarer, så alle over hele landet har lettere ved at deltage.

modeller-foto-nicolai-perjesi.jpg
KF tilbyder flere webinar i efteråret – bl.a. ’BIM Lab fortæller –Tech for den brede skare’, som vil fokusere på, hvordan byggebranchen kan udnytte de nye og til stadighed billigere teknologier – som fx spilindustriens VR-teknologi og droner. Foto: Nicolai Perjesi

”En af de positive effekter af coronakrisen er, at vi i Konstruktørforeningen har valgt at tilbyde vores medlemmer flere kurser som webinarer.”

Det siger chefkonsulent for efteruddannelse og kompetencer i Konstruktørforeningen (KF) Bo Sune Christensen, der uddyber:

”Under coronakrisen fandt vi ud af, at webinarer – online kurser – er en populær kursusform blandt medlemmerne, som på den måde får mulighed for at opdatere deres faglighed på en nem måde uden fx at skulle køre langt til et kursussted for at være fysisk til stede. Derfor er webinarer en kursusform, der er kommet for at blive i KF.”

Foreløbigt afholder KF disse webinarer i september og oktober:

Ifølge Bo Sune Christensen er flere webinarer under planlægning.

”Lige nu arbejder KF på at tilbyde flere webinarer om fx bæredygtighed, genanvendelse af byggematerialer, altaner og brandforhold. Så hold øje med vores kalender på KF.dk/arrangementer,” siger han.

KF afholder fortsat kurser med fysisk fremmøde

Selvom coronasmitten i øjeblikket er stigende rundt omkring i landet, afholder KF i efteråret fortsat kurser med fysisk fremmøde.

”De kurser og arrangementer, som KF afholder fysisk, lever op til myndighedernes anvisninger i forhold til at undgå coronasmitte. Det betyder bl.a., at vi både har færre deltagere og ekstra høj hygiejne på kursusstedet. Dertil kommer, at forplejningen følger de regler, der gælder på fødevareområdet for hygiejne og indpakning,” siger Bo Sune Christensen og tilføjer:

”Afhængig af coronasituationen vil vi løbende tage beslutning, om vi skal omdanne fysiske arrangementer til webinarer. Ud over at allerede tilmeldte deltagere vil få besked herom, vil det også fremgå af KF.dk/arrangementer.”

KF’S KALENDER

Kurser og arrangementer for konstruktører

KF.dk/arrangementer finder du kurser og arrangementer, der er relevante for medlemmer af Konstruktørforeningen (KF), og som er arrangeret af KF eller vores samarbejdspartnere.

Som medlem af KF får du rabat på de fleste kurser og arrangementer i kalenderen. Men du skal selv sørge for at gøre arrangøren opmærksom på, at du har ret til at få rabat.

KF’s kalender
MERE VIDEN

Rabat på kurser

Se hvor du kan få rabat på kurser som medlem af Konstruktørforeningen:

KURSER MED RABAT
KURSUSKATALOG

Se KF's aktuelle kursuskatalog

KF udgiver sammen med fagbladet Konstruktøren i juni og december et kursuskatalog, der giver overblik over KF's tilbud inden for efter- og videreuddannelse. Se det aktuelle katalog her:

PJECER OG PUBLIKATIONER