Gå til sidens indhold

Lån & Spar sænker renten på grønne billån

Lån & Spar har – på baggrund af input fra bl.a. Konstruktørforeningen – besluttet at sænke renten på grønne billån. Det grønne billån er målrettet elbiler og plug-in hybridbiler og skal hjælpe med at få flere klimavenlige biler på vejene.

Ralph Hutter på Unsplash

Da Lån & Spar holdt seminar den 2. marts 2021 med de faglige organisationerne om ønskerne til udviklingen af bankens medlemsrettede aktiviteter, deltog Konstruktørforeningen i seminaret sammen med en lang række andre organisationer.

Et varmt ønske fra flere af organisationerne var flere grønne lån, og især et forslag om billigere lån til el- og hybridbiler vandt genklang. 

Bæredygtighed er vigtigt

I en efterfølgende mail til Konstruktørforeningen skriver partnerdirektør Henriette Boldinger:

”Vi kan høre, at bæredygtige løsninger er vigtige for jer og mange af jeres medlemmer. Vi har lyttet til jeres ønske og besluttet at sætte renten ned på nye, grønne billån til medlemmerne fra jeres organisation fra de nuværende 1,95 % til 1,25 %.”

Henriette Boldinger oplyser endvidere, at den nye rente kun gælder for lån til elbiler og plug-in-hybridbiler, og at du selv skal stille med en udbetaling på mindst 10 % af prisen på bilen.

Du skal være medlem

Du kan kun få et grønt billån til den nævnte pris, hvis du er medlem af en fagforening som fx Konstruktørforeningen og samler alle dine bankforretninger i Lån & Spar.

Mere viden

Om Lån & Spars grønne billån

På Lån & Spars hjemmeside kan du blive klogere på alt om det grønne billån og selv beregne, hvad det koster dig at tage et grønt billån. 

Læs mere på Lån & Spars hjemmeside

Fordele ved dit medlemskab

Som medlem af Konstruktørforeningen har du mulighed for at bruge Lån & Spar som din bank og opnå fordele som fx: 

  • Lønkonto med en rente på 3 % af de første 50.000 kr. og kassekredit med favorabel rente
  • Favorabelt billån, hvis du hellere vil købe en almindelig bil
  • Studiekonto med en rente på 3 % af de første 20.000 kr. og kassekredit med favorabel rente.
Se flere fordele på Lån & Spars hjemmeside