Gå til sidens indhold

Ledige pladser på konstruktøruddannelsen

Der er fortsat ledige pladser på uddannelsen til bygningskonstruktør flere steder i landet. Da der er mangel på bygningskonstruktører, er der god grund til at søge ind, siger KF’s næstformand.

Bygningstegning med to hænder og lineal Foto Nicolai Perjesi.jpg

Der er fortsat ledige pladser på uddannelsen til bygningskonstruktør rundt om i landet – en uddannelse, der ifølge Konstruktørforeningens næstformand og bygningskonstruktør Kirsten Nielsen vil være et godt valg af flere grunde. Hun siger:  

”Der er allerede nu mangel på bygningskonstruktører, og alt tyder på, at den mangel vil vare ved de næste mange år, fordi der skal bygges meget nyt og renoveres meget for at gøre vores huse mere klimavenlige. Alt i alt betyder det, at du nemt får arbejde efter endt uddannelse. Samtidig har du også god mulighed for at vælge et arbejde i mange forskellige brancher og arbejde i udlandet, hvor konstruktørerne flere steder også er eftertragtede som arbejdskraft.”

Her er de ledige pladser
De fem steder i landet, hvor der er ledige pladser er:

  • Erhvervsakademiet Lillebælt, Odense C, sommerstart
  • Erhvervsakademi Sydvest, Esbjerg, sommer- og vinterstart
  • Professionshøjskolen VIA University College, Horsens, sommer- og vinterstart (både på den danske og internationale linje)
  • Professionshøjskolen VIA University College, Århus C, sommer- og vinterstart (kun den internationale linje)
  • Professionshøjskolen University College Nordjylland, Ålborg SV, sommer- og vinterstart (både på den danske og internationale linje)
  • Professionshøjskolen VIA University College, Holstebro, sommer- og vinterstart

Sådan søger du

Få de præcise retningslinjer, for hvordan du søger, på UddannelsesGuiden.

Læs mere på ug.dk

Læs mere

Vil du være klogere på konstruktøruddannelsen, kan du læse mere her:

Læs mere om konstruktøruddannelsen