Gå til sidens indhold

Medlemsundersøgelse: Er du tilfreds med KF?

Den 13. november 2018 sender Konstruktørforeningen (KF) en mail ud til sine medlemmer med et spørgeskema, der skal undersøge, hvor tilfredse medlemmerne er med KF. Deltag også i lodtrækningen om hotelophold og gavekort til vin.

Feedback_Pixabay.jpg
Jo flere, der giver feedback i medlemsundersøgelsen – som kan besvares i perioden 13. november til 2. december – jo bedre kan KF servicere sine medlemmer. Foto: Pixabay

Plejer Konstruktørforeningen (KF) sine mange forskellige medlemmers interesser godt nok?

Det vil det politiske og administrative bagland i KF gerne have en pejling på.

Derfor udsender KF den 13. november 2018 en mail med en spørgeskemaundersøgelse til sine medlemmer for at undersøge, hvor tilfredse de er med KF.

Sidst, KF foretog en medlemstilfredshedsundersøgelse, var i 2016. Udover en generel stor tilfredshed, viste undersøgelsen bl.a., at medlemmerne savnede flere faglige netværk, kurser og arrangementer.

Det har KF siden efterkommet ved at tilbyde sin medlemmer over dobbelt så mange fagligt relevante møder og kurser – ca. 100 om året – og oprette faglige netværk for henholdsvis entreprenøransatte, ingeniøransatte, kvindelige og nye bygningskonstruktører.

Hvert medlems mening er vigtig

KF’s sekretariat håber, at så mange medlemmer som muligt vil svare på undersøgelsen, da de dermed er med til at forme KF’s arbejde og sætte retning for, hvordan foreningen bedst muligt varetager bygningskonstruktørernes interesser.

Så uanset om du er tilfreds, utilfreds eller hverken/eller, er dine svar guld værd, for at Konstruktørforeningen kan forbedre og udvikle sig.

Deltagere i undersøgelsen kan vinde præmier

Når man har besvaret det elektroniske spørgeskema, deltager man samtidig også i lodtrækningen om en overnatning (inklusiv aftensmad og morgenmad) for to personer på Hotel Koldingfjord og 10 vingavekort til en værdi á 300 kr.

Kun medlemmer, der er i arbejde eller er ledige, kan medvirke i undersøgelsen, der har deadline for besvarelse den 2. december. Pensionister, studerende og associerede medlemmer kan ikke deltage.

KF udfører undersøgelsen i samarbejde med MSI Research, som håndterer alle besvarelser fortroligt.