Gå til sidens indhold

Ny KF-samarbejdspartner: BIM Equity giver medlemmer 15 % rabat på kurser

En ny samarbejdsaftale med it-firmaet BIM Equity giver Konstruktørforeningens medlemmer en kursusrabat på 15 %.

BIM Equity.jpg
Ifølge BIM Equity er de ansatte ”BIM-entusiaster, der elsker at skabe merværdi gennem samarbejde med digitale modeller” bl.a. via kurser, rådgivning, salg af software og hardware. Foto: BIM Equity

Konstruktørforeningen har indgået en samarbejdsaftale med it-firmaet BIM Equity, der rådgiver byggeriet om implementering af digitale værktøjer, leverer software og hardware samt udbyder kurser i BIM (Building Modelling Information).

Aftalen betyder, at KF-medlemmer får 15 % rabat på BIM Equity’s kurser, som bl.a. tæller:

  • Hvad er BIM, VDC og IKT?
  • Grundkursus: ARCHICAD
  • Solibri Model Checker kursus

Med den seneste aftale har KF nu 22 samarbejdspartnere, der tilbyder KF’s medlemmer rabat på fagligt relevante kurser og arrangementer.

Fortrolighed med BIM-software er vigtig for byggebranchen

Om sine uddannelser og kurser siger BIM Equity:

”Skal BIM skabe værdi for din virksomhed, er det nødvendigt at tilegne sig de rigtige kompetencer omkring processen og brugen af værktøjerne. Vi tilbyder kursusforløb, der sikrer dig de bedst mulige forudsætninger for at få succes med BIM. Da de teknologiske muligheder er uendelige, handler det om, at brugerne er fortrolige med deres BIM-software. Derfor udbyder vi løbende BIM-kurser, der gør dig klogere på BIM.”

Læs mere om BIM Equity og KF’s samarbejdspartnere og kurser med rabat.

Samarbejdspartnere

Kurser med rabat

Konstruktørforeningen samarbejder med en del kursusudbydere inden for byggeriet. Det betyder, at du kan få rabat på deres kurser og uddannelser. Se udbuddet af kurser i KF's kalender:

KF's kalender