Gå til sidens indhold

Ny KF-samarbejdspartner: Promentum giver 20 % rabat på kurser

En ny samarbejdsaftale med konsulent- og kursusvirksomheden Promentum giver Konstruktørforeningens medlemmer en kursusrabat på 20 %.

Promentum (IMPL-udd-1400x480).png
Promentum tilbyder bl.a. kurser inden for mange slags ledelse, implementering og udvikling af både teams og organisationer. Foto: Promentum

Konstruktørforeningen (KF) har indgået en samarbejdsaftale med Promentum, der både tilbyder rådgivning og kurser i bl.a. projektledelse, forandringsledelse, implementering, organisationsudvikling og teamsamarbejde.

Aftalen betyder, at KF-medlemmer får 20 % rabat på Promentum’s kurser, som bl.a. tæller:

Med den seneste aftale har KF nu 23 samarbejdspartnere, der tilbyder KF’s medlemmer rabat på fagligt relevante kurser og arrangementer.

Fokus på økonomisk forståelse og samfundsmæssig bevidsthed

Om sin virksomhed siger Promentum:

”I Promentum mener vi, at virksomheder har en forpligtigelse til at gå forrest og skabe et mere bæredygtigt samfund, hvor økonomisk forståelse og en større samfundsmæssig bevidsthed går hånd i hånd. Vi ønsker at bidrage aktivt til dette ved at gøre det bedst muligt for verden – i Promentums hverdag og på hele vores rejse.”

Læs mere om Promentum og KF’s samarbejdspartnere og kurser med rabat.

SAMARBEJDSPARTNERE

Kurser med rabat

Konstruktørforeningen samarbejder med en del kursusudbydere inden for byggeriet. Det betyder, at du kan få rabat på deres kurser og uddannelser. Se udbuddet af kurser i KF's kalender:

KF's kalender