Gå til sidens indhold

Styrk dine kompetencer som leder eller rådgiver

Har du ledelse som en væsentlig del af dit job, udbyder KF nu et netværk, hvor du kan få sparring på din rolle og udfordringer. Der er også enkelte pladser på KF’s nye netværk for rådgivere og de resterende fire medlemsnetværk.

Manager_Pixabay.jpg
Ideen med KF's netværk – der er gratis – er at skabe rum for dialog, sparring og videndeling mellem bygningskonstruktører, som ligner hinanden og har noget til fælles. Foto: Pixabay

”Som direktør i Alex Poulsen Arkitekter savner jeg ind imellem både at kunne sparre og vende nogle af mine ledelsesmæssige udfordringer med bygningskonstruktører, som også arbejder med ledelse. Derfor har jeg meldt mig til KF’s netværk for ledere”

Det siger administrerende direktør og partner i Alex Poulsen Arkitekter Jonas Hviid Mønster, som er en af de 12 bygningskonstruktører, der indtil nu har meldt sig til det nye netværk for medlemmer i Konstruktørforeningen med lederansvar.

Netværket for bygningskonstruktører inden for ledelse holder sit første møde den 9. oktober 2018 i København og har stadig plads til flere medlemmer. Netværket er for dig, der bor på Sjælland eller vil rejse for at deltage.

KF tilbyder også et netværk for rådgivere

KF udbyder også et andet nyt netværk, nemlig netværket for rådgivere, som er for dig, der arbejder med projektering og rådgivning fx inden for nybyggeri, vedligeholdelse, kvalitetssikring, arbejdsorganisering og teknologi. Netværket for rådgivere holder sit første møde den 11. oktober i København. Netværket er for dig, der bor på Sjælland eller vil rejse for at deltage.

Det får du ud af at være med

Ud over at styrke dit personlige netværk med ledende eller rådgivende bygningskonstruktører uden for din virksomhed vil netværket give dig:

  • Viden om nye metoder og andres erfaringer
  • Lejlighed til at reflektere over din egen praksis
  • Sparring på dine lederudfordringer og dilemmaer
  • Mulighed for at hjælpe andre på de områder, du ved mest om
  • Bedre karrieremuligheder, hvis du skal videre

Fire andre netværk

De andre netværk i KF for konstruktører, der henholdsvis er entreprenøransatte, nyuddannede eller kvinder, har også plads til et par ekstra medlemmer

Meld dig til opstartsmødet

Vil du med i netværket, skal du deltage i opstartsmødet. Se her, hvornår de ligger og meld dig til:

Om KF’s netværk

Ideen med KF's netværk – der er gratis – er at skabe rum for dialog, sparring og videndeling mellem bygningskonstruktører, som ligner hinanden og har noget til fælles.

Der er som regel fire møder om året, typisk afholdt på deltagernes arbejdspladser. Møderne varer tre timer, og antallet af deltagere i hvert netværk er 15-20 deltagere.

Læs mere om netværksgrupper