Gå til sidens indhold

Tre nye netværk for bygningskonstruktører i Konstruktørforeningen

KF starter tre nye netværk op i efteråret 2018 for henholdsvis konstruktører, som er nyuddannede (vest for Storebælt), arbejder med ledelse eller rådgivning. De tre igangværende netværk for entreprenøransatte bygningskonstruktører, nyuddannede (øst for Storebælt) og kvinder har stadig plads til flere deltagere.

Netvaerk_KF.jpg
KF’s netværk er baseret på, at deltagerne er i fokus og selv bidrager med planlægning og indhold på møderne baseret på egen viden og erfaringer. Foto: Nicolai Perjesi

Konstruktørforeningen (KF) tilbyder i september og oktober 2018 tre helt nye faglige netværk for sine medlemmer.

De nye netværk er for:

  1. Nye bygningskonstruktører (vest for Storebælt). Opstart: 19. september
  2. Bygningskonstruktører, som arbejder med rådgivning (øst for Storebælt). Opstart: 11. oktober
  3. Bygningskonstruktører, som arbejder med ledelse (øst for Storebælt). Opstart: 9. oktober

KF har i forvejen tre andre netværk i gang som følge af et pilotprojekt i 2017. Disse netværk er for:

Netværk er deltagerdrevet

Ifølge netværkskonsulent i KF Bo Sune Christensen er ideen med KF's netværk at skabe rum for dialog, sparring og videndeling mellem bygningskonstruktører, som ligner hinanden og har noget til fælles.

Om de praktiske aspekter siger han:

”KF’s netværk – der er gratis – er baseret på, at deltagerne er i fokus og selv bidrager med planlægning og indhold på møderne baseret på egen viden og erfaringer. Enkelte gange har netværkene mulighed for også at invitere eksterne oplægsholdere. Der er typisk fire møder om året, som primært foregår på deltagernes arbejdspladser og varer tre timer. Størrelsen på netværkene ligger på omkring 25 deltagere.”

Stadig plads i både nye og igangsatte netværk

Både de nye og de igangværende netværk har plads til flere deltagere. Eneste forudsætning er, at du er medlem af Konstruktørforeningen.

Skriv til konsulent Bo Sune Christensen bo@kf.dk og fortæl, hvilket netværk du er interesseret i, og hvad din stilling er.

Læs mere om KF's netværksgrupper.

Læs også om deltagernes respons på KF’s pilotnetværk i 2017.