Gå til sidens indhold

Vinderne af KF's lønstatistik-konkurrence 2019 er fundet

Medlemmer, der har svaret på KF’s lønundersøgelse 2019, har også deltaget i en konkurrence om et ophold på Koldingfjord eller gavekort til vin. De har netop fået besked, om de har vundet. Den nye lønstatistik ligger klar primo december 2019.

Lønstatistik_FOTO Pixabay_Mizianitka.jpg
Foto: Pixabay/Mizianitka

KF gennemfører hvert år en undersøgelse blandt medlemmerne om deres løn og ansættelsesvilkår.

Resultatet bliver omsat til en lønstatistik, som medlemmerne kan bruge til at tjekke, om de ligger på rette niveau, og om der er mere at forhandle om.

39 pct. har deltaget i lønundersøgelsen

I 2019 har 39 procent af medlemmerne valgt at svare på KF’s spørgsmål om, hvad de får i løn, og hvilke goder der følger med ansættelsen.

Den høje svarprocent resulterer i en retvisende lønstatistik med en stor detaljegrad, som giver både KF og medlemmerne et stærkt rygstød i lønforhandlingerne.

10 vindere af lønstatistikkonkurrencen

Deltagerne i lønundersøgelsen har samtidig også kunnet dyste om et gavekort for to personer til Hotel Koldingfjord og ni gavekort til Holte Vinlager. De i alt 10 vindere af lønstatistik-konkurrencen har fået direkte besked.

Lønstatistikken er et vigtigt redskab

Lønstatistikken – der er et uundværligt redskab for KF’ sagsbehandlere – giver medlemmerne et overblik over, hvad lønnen er for bygningskonstruktører i fx forskellige regioner, i det offentlige, i det private eller i forhold til, hvor længe man har været uddannet.

Sidste års statistik for 2018 viste fx, at:

  • Hvert femte medlem har modtaget bonus eller et engangsvederlag inden for det sidste år på gennemsnitlig 33.666 kr.
  • En nyuddannet har en gennemsnitsløn på omkring 37.830 kr. om måneden, mens den for en konstruktør med 20-25 års erfaring er omkring 54.000 kr. om måneden.
  • 2 ud af 5 har ledelsesansvar

Den nye lønstatistik for 2019 offentliggøres primo i december på KF.dk (NB! Kræver login).

Hent lønstatistik

Se KF’s seneste lønstatistik.

NB! Kræver login.

Lønstatistik