Gå til sidens indhold

Vinderne af KF's lønstatistik-konkurrence er fundet

KF gennemfører hvert år en undersøgelse af medlemmernes løn og ansættelsesvilkår og udlodder i den forbindelsen et ophold på Koldingfjord og gavekort til vin til dem, der svarer på lønstatistikken. Her kan du se, hvem der vandt.

Lønstatistik.jpg
Foto: Pixabay

KF undersøger hvert år, hvad medlemmerne får i løn, og hvilke goder der følger med ansættelsen. Resultatet bliver omsat til en lønstatistik, som medlemmerne kan bruge til at tjekke, om de ligger på rette niveau, og om der er mere at forhandle om.

KF’s sagsbehandlere bruger også statistikken til at vejlede jobsøgende om, hvad de kan forvente i løn, og hvad de kan forhandle om.

I år har 40 procent af medlemmerne valgt at svare på KF’s spørgsmål om deres løn- og ansættelsesvilkår.

Når lønstatistikken bliver offentliggjort, får medlemmerne et overblik over, hvad lønnen er for bygningskonstruktører i fx forskellige regioner, det offentlige, det private eller i forhold til, hvor længe man har været uddannet.

Sidste års statistik viste fx, at offentligt ansatte bygningskonstruktører gennemsnitligt er steget mere i løn end de privatansatte, men til gengæld får langt færre goder som fx hjemme-pc, fri parkering og sundhedsforsikring.

Den nye lønstatistik for 2017 offentliggøres i december på KF.dk (NB! Kræver login).

10 vindere af lønstatistikkonkurrencen

Der er i alt 10 vindere af lønstatistikkonkurrencen. Et medlem har vundet et gavekort for to personer til Hotel Koldingfjord, mens ni andre har vundet et gavekort til Holte Vinlager. Alle ti vindere har fået direkte besked. 

Se KF’s Lønstatistik 2016