Gå til sidens indhold
OK18

Vis at du og dine kolleger bakker op om OK18

KF og alle de andre organisationer opfordrer alle, der bakker op om forhandlingerne, til at tage et foto på jeres arbejdsplads på torsdag i frokostpausen og dele billedet på sociale medier under hashtagget #Enløsningforalle. Initiativet er led i kampagnen 'En løsning for alle', som er fælles for alle de faglige organisationer, der forhandler overenskomster på det offentlige område. Offentlige arbejdspladser bør tjekke med deres ledelse om, det er ok at deltage i arbejdstiden. Alternativt kan aktionen gennemføres efter arbejde.

En løsning for alle.png
Foto fra stormødet i Fredericia. Foto: KF

KF opfordrer alle offentligt ansatte og folk der bakker op om de offentligt ansatte til at mødes med deres kollegaer kl. 11.55 på torsdag d. 12. april, og tage et fællesbillede, der derefter deles på de sociale medier for at vise, at vi vil en løsning for alle. Jo flere der er med, jo stærkere et signal sender vi.

Offentlige arbejdspladser bør tjekke med deres ledelse om, det er ok at deltage i arbejdstiden. Alternativt kan aktionen gennemføres efter arbejde.

Sådan her gør du

For at det skal lykkes er der nogle få ting, du skal gøre: Forberede dine kolleger på at stille op og printe skilte, tage billedet og dele det på sociale medier.

Forberedelse:

  • Informer dine kollegaer om eventen. Bed dem alle om at møde kl. 11.55 torsdag d. 12. april på et udvalgt sted, fx foran arbejdspladsen eller hvor det nu passer. Det er lige meget, hvor mange eller få I er på arbejde - det vigtige er at vise, hvor mange forskellige mennesker vi er, der bakker op.
  • Print skilte med #EN LØSNING FOR ALLE til dine kollegaer.

Tag billedet:

  • Stil folk tæt sammen og bed dem holde skiltene foran deres brystkasser, så det ikke dækker ansigterne. Når I skal tage billedet så sørg for, at den der tager billedet, står med solen i ryggen.
  • Tag billedet med en mobiltelefon
  • Del med det samme billedet på Facebook og Instagram på dine egne profiler og brug hashtagget #Enløsningforalle.

 Spred billedet:

  • Bed dine kollegaer om også at dele billedet, så Facebook vil svømme i billeder af folk, der er en del af EN LØSNING FOR ALLE! Når I deler billedet, så husk at skrive hvilken arbejdsplads og hvilken by I kommer fra.

Download skiltet der skal være med på fotoet

Med på billedet skal du have et En-løsning-for-alle-skilt, hvor der står, hvilken arbejdsplads, der bakker op. Skiltet kan du downloade her.

Del eventet

Der ligger også et event på facebook, som du gerne må dele for at få flere med

Facebook-event

Læs mere

Om indsatsen En løsning for alle, som er fælles for alle de faglige organisationer, der forhandler overenskomster på det offentlige område. Her kan du også skrive under på, at du bakker op.

En løsning for alle