Gå til sidens indhold

Administrative sagsbehandlere til Medlemsservice

Konstruktørforeningen søger to administrative sagsbehandlere, som er engagerede og servicemindede.

Konstruktørforeningen er den faglige organisation for landets bygningskonstruktører. Vi varetager bygningskonstruktørernes ansættelsesmæssige og bygningsfaglige interesser og engagerer os i de brede samfundsmæssige dagsordener, når de har betydning for bygningskonstruktørernes forhold eller konstruktørfaget. Vi er 30 engagerede ansatte i sekretariatet i Ny Kongensgade i det centrale København.

Medlemsservice, som er en del af området Forhandling & Medlemsrådgivning, er medlemmernes indgang til Konstruktørforeningen og spiller derfor en nøglerolle i forhold til vores udtryk udadtil. Vi søger to nye kolleger til tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver: Som administrativ sagsbehandler i Medlemsservice vil dine primære opgaver omfatte:

 • Telefonisk vejledning og support til medlemmer i forhold til medlemskab, kontingent, arrangementer m.v.
 • Håndtering af henvendelser via e-mail, hvor du sikrer hurtige og præcise svar på medlemmernes spørgsmål.
 • Oprettelse og fordeling af sager til behandling af vores forhandlingskonsulenter.
 • Kontakt til og opgaver relateret til vores tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, herunder registreringsopgaver m.v.
 • Ansvar for vores medlemsdatabase, herunder indmeldelser og udmeldelser af medlemmer, opdatering af medlemsinformation, behandling af medlemsregistreringer og lignende opgaver.
 • Udarbejdelse af medlemsstatistik på baggrund af egne dataudtræk fra vores systemer.
 • Kontakt til leverandører og samarbejdspartnere.
 • Generel ad hoc-administration i samarbejde med resten af administrationsteamet, herunder arkivering, opdatering af systemer og andre opgaver efter behov.

Kvalifikationer: Vi leder efter engagerede og servicemindede kolleger med følgende kvalifikationer:

 • Erfaring med kundeservice og/eller medlemsservice, gerne inden for en lignende organisation eller branche.
 • Stærke kommunikationsevner på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.
 • Gode it-færdigheder og erfaring med MS Office-pakken (særligt Word og Excel) samt databehandlingssystemer. Kendskab til CRM-systemer vil være en fordel.
 • Evne til at arbejde selvstændigt og struktureret samt håndtere flere opgaver samtidig under travle perioder.
 • Interesse for og måske ligefrem viden om konstruktørernes arbejdsmarked samt en positiv holdning til at lære og udvikle sig inden for området.

Personlige egenskaber: Vi søger kolleger, der er udadvendte, imødekommende og selvstændige. Du trives med at hjælpe andre og sætter en ære i at levere en professionel og effektiv service til vores medlemmer. Du er struktureret, detaljeorienteret og har en proaktiv tilgang til arbejdet.

Vores tilbud til dig: Du bliver en del af et nyt stærkt team i Forhandling & Medlemsrådgivning, hvor godt kollegaskab og samarbejde præger dagligdagen. Du og resten af teamet refererer direkte til områdechef for Forhandling & Medlemsrådgivning. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, gode udviklingsmuligheder, super kantineordning og charmerende fysiske rammer. Vi er et hus i hastig, positiv forandring, hvor du også får en vigtig rolle at spille.

Hvis du vil vide mere: Find relevante oplysninger om os på kf.dk, og tøv ikke med at henvende dig til enten interim chef for Forhandling & Medlemsrådgivning Lars Dahl Gulmann på 6120 8758 eller HR-ansvarlig Rya Feltmann på 2127 3770.

Ansøgning: Hvis du kan se dig selv i ovenstående og er klar til at bidrage til Konstruktørforeningens mission om at styrke og støtte vores medlemmer, glæder vi os til at modtage din ansøgning. Send ansøgning og cv til hr@kf.dk senest mandag den 1. april 2024.

Skriv ”administrativ sagsbehandler” i emnefeltet. Vi forventer at holde samtaler i uge 15 og 16. Vi ser frem til at høre fra dig!