Gå til sidens indhold

Chef for Forhandling & Medlemsrådgivning (forhandlingschef)

Konstruktørforeningen søger dig, der kan stå i spidsen for vores afdeling for Forhandling & Medlemsrådgivning og indgå i sekretariatets øverste ledelse.

Her får du muligheden for at træde ind i en stærk fagforening på et spændende tidspunkt: Du får en nøglerolle i at udvikle Konstruktørforeningen indenfor det nye overenskomstmæssige ståsted, som blev valgt med overflytningen til Akademikerne (AC). Samtidig indgår du i en nyetableret øverste ledelse, der netop har sat strøm til en række initiativer, som skal styrke Foreningens gennemslagskraft, servicen overfor medlemmerne og udnyttelsen af sekretariatets ressourcer og kompetencer.

Konstruktørforeningen søger en ny chef for Forhandling & Medlemsservice. Du får personaleansvar for knap 15 dygtige medarbejdere, som yder rådgivning til foreningens medlemmer og tillidsvalgte og understøtter den politiske ledelse i forhandlinger om medlemmernes løn- og arbejdsvilkår.

Du får reference til direktøren og bliver en del af den øverste ledelse i sekretariatet. Du bliver samtidig forhandlingsansvarlig i et tæt parløb med formanden, som du også ledsager til forhandlingsmøder.

Du får din gang i det indre København i på en arbejdsplads med god stemning og godt kollegaskab.

Læs den fulde job- og personprofil, og ansøg på Genitors hjemmeside, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Christian Strøm, stroem@kf.dk, tlf. 3050 7142 eller partner i Genitor Martin Isenbecker tlf. 2565 9231 eller mi@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 2. april 2024. Tiltrædelse den 1. juni 2024.