Gå til sidens indhold

Faglig konsulent til Konstruktørforeningens medlemsrådgivning

Konstruktørforeningen (KF) søger en faglig konsulent til sekretariatets forhandlingsafdeling, som rådgiver foreningens medlemmer om deres ansættelsesvilkår.

Foto: Nicolai Perjesi

Som faglig konsulent i Konstruktørforeningen (KF) er dine opgaver bl.a. at rådgive vores medlemmer og tillidsrepræsentanter om overenskomstspørgsmål og ansættelsesretlige problemer, forhandle forlig i sager med modstående arbejdsgivere og arbejdsgiverorganisationer m.v. Der vil indgå opgaver i stillingen fra både det offentlige og det private område.

Du bliver en del af teamet i KF’s forhandlingsafdeling, der ud over dig består af otte faglige/juridiske konsulenter samt tre studentermedhjælpere.

Dine opgaver

Som faglig konsulent vil du blandt andet kunne få følgende opgaver:

  • Indgå i samarbejdet inden for teamet af forhandlingskonsulenter på det offentlige og det private ansættelsesområde i forhandlingsafdelingen
  • Besvarelse af henvendelser fra medlemmer og tillidsrepræsentanter om ansættelsesretlige spørgsmål og overenskomstspørgsmål
  • Lønforhandling på det offentlige område i samarbejde med de øvrige konsulenter, samt foreningens tillidsrepræsentanter
  • Bistand til medlemmer i forbindelse med kontrakter, løn og andre arbejdsvilkår, opsigelse, bortvisning, konkurser mv.
  • Forhandling af fagretlige sager med arbejdsgivere og arbejdsgiverforeninger, samt forberede sager til faglig voldgift eller retssagsbehandling i samarbejde med foreningens eksterne advokater
  • Rådgivning og bistand i forbindelse med overgang til ledighed, jobsøgning m.v.
  • Bidrage til information om afdelingens ansvarsområder via hjemmeside, artikler og nyheder i blad, nyhedsbreve m.v.
  • Deltagelse i undervisnings- og informationsopgaver, herunder fx introduktion til arbejdsmarkedet for konstruktørstuderende på konstruktørskolerne, undervisning af tillidsrepræsentanter m.v.
  • Indgå i projekt- og udviklingsopgaver på tværs af KF’s organisation

Om dig

Vi forestiller os, at du er cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende. Har du den relevante erfaring er vi åbne over for ansøgere med en anden uddannelsesmæssig baggrund.  Du har nogle års erfaring med håndtering af sager og sagsbehandling, herunder forhandlingserfaring.

Det er en fordel hvis du har erfaring fra både det private og det offentlige område. Vi lægger desuden vægt på, at du har erfaring fra en faglig organisation eller lignende og har interesse for ansættelsesret og overenskomstforhold.

Du må også gerne have gode kommunikationsevner og være god til at formidle juridiske problemstillinger til vores medlemmer. Du skal kunne begå dig både mundtligt og skriftligt på dansk, og også gerne på engelsk.

Stillingens rejseaktivitet kræver, at du har kørekort.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et aktivt sekretariat, der har fingeren på konstruktørprofessionens puls og er med til at præge udviklingen af profession og branche.

Stillingen er uden højeste arbejdstid. Arbejdsstedet er midt i København med Christiansborg og Rådhuspladsen som nære naboer. Du må forvente 25-30 rejsedage om året i hele Danmark.

Lønnen aftales individuelt med reference til statens lønskala.

Søg jobbet

Send en ansøgning med cv til kf@kf.dk mærket ”Faglig konsulent” senest tirsdag den 10. august 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 33 eller 34. Tiltrædelse den 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, kan du kontakte:

Nasila Firouzi
specialkonsulent
nasila@kf.dk / t: 33 36 41 50

Marianne Aagaard Varming
specialkonsulent
marianne@kf.dk / t: 33 36 41 50

Hans Erik Truelsen (fra mandag den 26. juli)
Afdelingsleder
hanserik@kf.dk / t: 33 36 41 59

Læs mere

Om Konstruktørforeningen

KF er bygningskonstruktørernes faglige organisation og standsforening samt Danmarks største netværk for bygningskonstruktører med over 10.000 medlemmer. KF repræsenterer bygningskonstruktørerne, og er dannet og ledet af bygningskonstruktører. KF er medlem af hovedorganisationen Akademikerne (AC). Vi forhandler løn og arbejdsvilkår, arbejder for kvalitet i byggeri og uddannelse samt giver adgang til en række andre medlemsfordele.

Læs mere om KF

Sådan behandler vi dine oplysninger

Som jobansøger giver du et frivilligt og oplyst samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger, og at vi kan kontakte dig, hvis du kommer i betragtning til den stilling, som du har søgt, eller hvis vi mangler information om dig for at kunne færdigbehandle din ansøgning.

Din ansøgning og de personoplysninger, som du vælger at oplyse os om, vil blive gennemset og vurderet af vores ansættelsesudvalg med det formål at vurdere, om vi kan tilbyde dig et job i foreningen. Vi sørger selvfølgelig for, at dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og på sikre servere.

Vi behandler dine oplysninger internt og overdrager i den forbindelse ikke dine oplysninger til tredjepart uden forudgående at indhente dit samtykke til videregivelsen. Vi opbevarer heller ikke din ansøgning eller dit cv udover ansættelsesproceduren uden at indhente tilladelse til det.