Gå til sidens indhold

KF søger administrativ medarbejder

Konstruktørforeningen (KF) søger en administrativ medarbejder med flair for regnskab, medlemsbetjening og it til en 32-37 timers stilling til foreningens sekretariat i det indre København.

Stillingen som administrativ medarbejder i Konstruktørforeningen vil give dig ansvar for dele af foreningens medlemsadministration, regnskab samt it-drift, og indebærer endvidere en del direkte medlemskontakt i form af besvarelse af telefonopkald, sagsoprettelse, refusionsanmodninger, indmeldelser med videre.

Dine opgaver

Som vores nye medarbejder får du ansvar for:

 • Opkrævning af kontingenter og opfølgning herpå – herunder rykkere
 • Refusionsanmodninger og udeblivelsesgebyrer
 • Bogføring og afstemning
 • Håndtering af indmeldelser i foreningen, registrering af medlemsændringer, medlemskontrakter, henvendelser om aktindsigt o.l.
 • Administration af sponsorater og tilskud til studieture
 • Opgaver i forhold KF’s sagsbehandlingssystem (Exformatics) og medlemssystem (Computercamp), dialog med leverandører om fejlrettelser o.l.
 • Andre forefaldende opgaver i forbindelse med vores administration – herunder afløsning på telefonerne, sagsoprettelse m.v
 • Samarbejde med sekretariatets øvrige medarbejdere om andre forefaldende opgaver.

Jobbet kræver, at du samarbejder med alle dele af KF’s sekretariat, såvel de juridiske sagsbehandlere såvel som de politiske konsulenter og dine øvrige fem kolleger i administrationen.

Det kan du

For at varetage jobbet skal du have:

 • En relevant administrativ uddannelse og regnskabsmæssig erfaring
 • Gode it-kundskaber, inkl. Office-pakken, ikke mindst Excel
 • Et veludviklet servicegen til gavn for KF´s medlemmer
 • Gode kommunikative egenskaber - mundtligt og skriftligt – herunder engelskkundskaber
 • Flair for præcis og professionel administration.

Kendskab til Dynamics AX/Sharepoint er en fordel. Det samme gælder kendskab til Exformatics’ løsning, men ikke et krav.

Vi tilbyder

Et job på 32-37 timer om ugen, afhængigt af hvad du selv er interesseret i. Du bliver en del af i et aktivt, røgfrit sekretariat med fingeren på konstruktørprofessionens puls og i front med udviklingen af profession og byggebranche. Vi er i alt 23 fuldtids- og deltidsmedarbejdere og blandt kollegerne finder du både bygningskonstruktører, akademikere og HK’ere. Vi bor midt i København med Christiansborg og Rådhuspladsen som nære naboer.

Lønnen aftales individuelt i henhold til vores overenskomst med HK og med reference til statens lønskala. Medlemskab af relevant faglig organisation forudsættes.

 • Hvordan behandler KF mine oplysninger

  Som jobansøger giver du et frivilligt og oplyst samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger, og at vi kan kontakte dig, hvis du kommer i betragtning til den stilling, som du har søgt, eller hvis vi mangler information om dig for at kunne færdigbehandle din ansøgning.

  Din ansøgning og de personoplysninger, som du vælger at oplyse os om, vil blive gennemset og vurderet af vores ansættelsesudvalg. Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at vurdere, om vi nu eller på et senere tidspunkt kan tilbyde dig job hos os. Vi sørger selvfølgelig for, at dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og på sikre servere.

  Vi behandler dine oplysninger internt og overdrager i den forbindelse ikke dine oplysninger til tredjeparter uden forudgående at indhente dit samtykke til videregivelsen.

Søg jobbet

Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt. Send en kort ansøgning med cv til mail kf@kf.dk. Der er frist for ansøgning mandag den 21. januar. Samtaler afholdes den 23-25. januar.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte

Bogholder Lisbeth Halby
Lisbeth@kf.dk
Tlf.: 33 36 41 55

Sekretariatsleder Kim Benzon Knudsen
kim@kf.dk
Tlf.: 29 93 12 01.

Om Konstruktørforeningen

Konstruktørforeningen er bygningskonstruktørernes faglige organisation og Danmarks største netværk for bygningskonstruktører. Som medlem får du adgang til personlig hjælp og rådgivning af vores jurister. Vi forhandler løn og vilkår, samt giver adgang til billige forsikringer og andre fordele. KF repræsenterer bygningskonstruktørerne og er dannet og ledet af bygningskonstruktører.

 

Læs mere om KF