Gå til sidens indhold

KF søger administrativ studentermedhjælp

KF søger en studentermedhjælp, der har lyst til at hjælpe os med en række administrative opgaver.

Som studentermedhjælp i Konstruktørforeningen (KF) har du en arbejdstid på mindst 8 timer om måneden. Yderligere timer aftales efter behov.

Dine opgaver

Dine opgaver er bl.a.:

  • Pakning og udsendelse af medlemsblade, breve og plakater til medlemmer og skoler
  • Makulering
  • Småindkøb
  • Oprydning/vedligeholdelse af printer-/depotrum
  • Diverse ad hoc opgaver

Om jobbet
Du bliver del af et sekretariat med adresse i København K med Christansborg som nabo. Vi er 22 medarbejdere, der både inkluderer bygningskonstruktører, akademikere, administrative medarbejdere og studentermedhjælpere. Timelønnen udgør 119,32 kr. pr. 1. april 2017, hvilket svarer til løntrin 8 på statens skala. Arbejdstiden ligger fortrinsvis i tidsrummet kl. 10.00 - 15.00.

Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.

Søg jobbet

Send en kort ansøgning i en mail til kf@kf.dk, hvor der står ”administrativ studentermedhjælp” i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte receptionsansvarlig Lise Blichmann eller chefsekretær Sanne Lindberg på tlf. 33 36 41 50. Du kan også læse mere om Konstruktørforeningen på www.kf.dk.

Om KF

Konstruktørforeningen er bygningskonstruktørernes faglige organisation og Danmarks største netværk for bygningskonstruktører. KF repræsenterer bygningskonstruktørerne, arbejder fx for synlighed og anerkendelse af professionen, samt rådgiver medlemmerne om deres løn og ansættelse.

Læs mere om KF