Gå til sidens indhold

KF søger en faglig konsulent/jurist

Som faglig konsulent/jurist i Konstruktørforeningens sagsbehandling kommer du blandt andet til at rådgive foreningens medlemmer om deres arbejdsvilkår og arbejdsliv samt at varetage medlemmernes interesser i forbindelse med deres udfordringer med arbejdslivet.

Foto: Palle Skov

Konstruktørforeningen (KF) søger en faglig konsulent til sekretariatets forhandlingsafdeling.

Som faglig konsulent er det blandt andet din opgave at rådgive vores medlemmer og tillidsrepræsentanter om overenskomstspørgsmål og ansættelsesretlige problemer, forhandle forlig i sager med modstående arbejdsgivere og arbejdsgiverorganisationer m.v. Der vil indgå opgaver fra både det offentlige og det private område i stillingen.

Du bliver en del af teamet i KF’s forhandlingsafdeling, der ud over dig består af seks faglige/juridiske konsulenter og to-tre studentermedhjælpere.

Dine opgaver

Som faglig konsulent/juridisk sagsbehandler vil du blandt andet kunne få følgende opgaver:

  • Besvare henvendelser fra medlemmer og tillidsrepræsentanter om ansættelsesretspørgsmål og overenskomster
  • Bistå medlemmer i forbindelse med kontrakter, løn og andre arbejdsvilkår, opsigelse, bortvisning, konkurser mv.
  • Forhandle fagretlige sager med arbejdsgivere og arbejdsgiverforeninger og forberede sager til faglig voldgift eller retssagsbehandling i samarbejde med foreningens eksterne advokater
  • Rådgive og bistå medlemmer i forbindelse med overgang til ledighed, jobsøgning m.v.
  • Bidrage til information om afdelingens ansvarsområder via hjemmeside, artikler og nyheder i blad, nyhedsbreve m.v.
  • Deltage i undervisnings- og informationsopgaver, herunder fx introduktion til arbejdsmarkedet for konstruktørstuderende på konstruktørskolerne, undervisning af tillidsrepræsentanter m.v.
  • Indgå i samarbejdet inden for teamet af forhandlingskonsulenter på det offentlige og det private ansættelsesområde i forhandlingsafdelingen
  • Indgå i projekt- og udviklingsopgaver på tværs af KF’s organisation.

Om dig

Vi forestiller os, at du er cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende og har et par års erfaring med håndtering af sager og sagsbehandling – herunder forhandlingserfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en faglig organisation eller lignende, og at du har interesse for ansættelsesret, kollektiv arbejdsret og arbejdsmarkedsforhold.

Har du den relevante erfaring, er vi åbne over for ansøgere med en anden uddannelsesmæssig baggrund.  

Det er en fordel, hvis du har gode kommunikationsevner og er god til at formidle juridiske problemstillinger til vores medlemmer. Du skal kunne begå dig både mundtligt og skriftligt på dansk – og også gerne på engelsk.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et aktivt sekretariat, der har fingeren på konstruktørprofessionens puls og er med til at præge udviklingen af profession og branche. Vi er i alt 26 medarbejdere.

Stillingen er uden højeste arbejdstid. Arbejdsstedet er midt i København med Christiansborg og Rådhuspladsen som nære naboer. Du må forvente 25-30 rejsedage om året.

Lønnen aftales individuelt med reference til statens lønskala.

Søg jobbet

Send en ansøgning med cv til kf@kf.dk mærket ”Faglig konsulent” senest den 22. maj 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 22 eller 23. Tiltrædelse den 1. august 2019 eller efter aftale.

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Hans Erik Truelsen
Faglig leder 
Tlf.: 33 36 41 59
hanserik@kf.dk 

Rya Feltmann
Faglig konsulent
Tlf.: 33 36 41 75
rya@kf.dk

Steen Engelund
Chefkonsulent 
Tlf.: 33 36 41 72
steen@kf.dk 

Læs mere

Om KF

KF er bygningskonstruktørernes faglige organisation og standsforening. Med ca 9.000 medlemmer er KF Danmarks største netværk for bygningskonstruktører. KF repræsenterer bygningskonstruktørerne og er dannet og ledet af bygningskonstruktører. Vi forhandler løn og arbejdsvilkår, arbejder for kvalitet i byggeri og uddannelse samt giver adgang til en række andre medlemsfordele. KF er medlem af hovedorganisationen Akademikerne (AC).

Læs mere om KF