Gå til sidens indhold

KF søger en stud.jur. eller stud.merc.jur.

Konstruktørforeningen (KF) søger jurastuderende, der kan rådgive vores medlemmer om ansættelsesretlige spørgsmål sammen med en række dygtige kollegaer.

Vores dygtige stud.jur. er i slutningen af studiet, og vi søger derfor nye medarbejdere til selvstændige og spændende opgaver i Konstruktørforeningen (KF).

Jobbet og dig

Som studentermedhjælper i KF kommer du tæt på arbejdet i fagbevægelsen og får et indblik i hverdagen som konsulent i en fagforening. Du vil få direkte adgang til sparring med erfarne konsulenter og bliver en central del af vores afdeling for Forhandling & Medlemsrådgivning. Alt efter hvor langt du er på studiet, får du hurtigt selvstændigt ansvar i overensstemmelse med dine kompetencer.

Dine opgaver er bl.a. at rådgive om:

  • Løn- og ansættelsesvilkår
  • Afskedigelsessager
  • Konkurssager
  • Øvrige ansættelsesretlige problemstillinger
  • Jobsøgning
  • Lønforhandling
  • Kontraktgennemgang.

Vi har medlemmer både i den offentlige og private sektor, og som medarbejder får man derfor en meget bred berøringsflade.

Andre opgaver end ovennævnte kan komme på tale afhængig af kvalifikationer og interesser. Du vil modtage grundig oplæring, og vi forventer, at du hurtigt bliver fortrolig med opgaven som rådgiver og i stand til selvstændigt at behandle sager ud fra et praktisk og juridisk perspektiv.

Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af gensidig hjælpsomhed og videndeling. Vi er 15 medarbejdere i afdelingen, herunder tre studenter, som alle bidrager til et højt fagligt miljø.

Vi forestiller os, at du minimum er på 5. semester af studiet. Kendskab til ansættelses- og arbejdsret er en fordel. Da vi også har udenlandske medlemmer, skal du være indstillet på, at rådgivningen indimellem vil foregå på engelsk.

Tiltrædelse, arbejdstid- og sted

Tiltrædelse efter aftale, gerne snarest muligt.

Arbejdstiden er op til 15 timer fordelt på to til tre dage om ugen. Arbejdstiden planlægges i samarbejde med dit team og kan placeres fleksibelt under hensyntagen til både studie, eksamensperioder og ferie.

Vi lønner med udgangspunkt i DJØFs lønstatistik for studentermedhjælpere. Arbejdsstedet er med base på KF’s sekretariat i Ny Kongensgade 15, København K. Der kan forekomme rejseaktivitet i mindre omfang.

Søg jobbet

Send din ansøgning, dit cv og dit eksamensbevis med e-mail til kf@kf.dk mærket ’juridisk student’ senest søndag den 18. februar 2024. Samtaler afholdes løbende.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:

Lars Dahl Gulmann
Områdechef
Tlf. 61 20 87 58
gulmann@kf.dk

Charlotte Gassum Gawthrop
Chefkonsulent
Tlf. 33 36 41 65
charlotte@kf.dk

Læs mere

Om Konstruktørforeningen

Konstruktørforeningen (KF) er bygningskonstruktørernes faglige organisation og Danmarks største netværk for bygningskonstruktører og bygningskonstruktørstuderende. KF repræsenterer bygningskonstruktørerne bredt, både uddannelsespolitisk, byggefagligt og med hensyn til løn- og ansættelsesvilkår, og foreningen er dannet og ledet af bygningskonstruktører. 

Mere om KF