Gå til sidens indhold

KF søger receptionist

Konstruktørforeningen (KF) søger en administrativ medarbejder til vores reception med stort servicegen og flair for medlemsbetjening og it til foreningens sekretariat i det indre København.

Som receptionist i KF er du vores ansigt udadtil og får har ansvaret for at passe vores omstilling. Du får en stor kontakt med foreningens medlemmer og samarbejdspartnere i form af telefonopkald -- både i vores telefontid mandag-torsdag kl. 10-15 og i form af skriftlige henvendelser. Derudover skal du også tage godt imod vores gæster i huset.

Du får også ansvar for at gøre klar til møder, håndtere større forsendelser, have kontakt til ejendomsinspektør og diverse leverandører og for at stå for indkøb af materialer. Du deltager også i den daglige drift af dele af foreningens hjemmesider som fx at hjælpe medlemmer med små supportopgaver i forhold med at logge på vores medlemssite og virksomheder med til at få deres jobopslag i luften på vores jobsite Konstruktoerjob.dk.

Om dine opgaver

Dine arbejdsopgaver er:

 • Tage imod medlemshenvendelser via telefon, mail og hjemmeside
 • Håndtere fysisk post og registrere, omdele og aflevere pakker
 • Sende lister over adresser til distributør af medlemsbladet
 • Bestilling af fx service, kontorartikler, blomster og taxi
 • Gøre klar til møder
 • Koordinere med piccoline/vikar/handymand
 • Rette og trække lister i vores medlemssystem
 • Opdatere diverse interne lister
 • Være back-up på sagsoprettelser ved sygdom
 • Have ansvar for vores telefonsystem, mindre it-indkøb og opdatering og opsætning deraf.

For at varetage jobbet skal du have:

 • En relevant administrativ uddannelse
 • Et veludviklet servicegen til gavn for vores medlemmer
 • Gode kommunikative egenskaber – både mundtligt og skriftligt – også på engelsk
 • Flair for præcis og professionel administration
 • Stærke it-kundskaber, inkl. Office-pakken og ikke mindst Excel.

Det vil også være en fordel, men ikke et krav, hvis du har:

 • Kendskab til Dynamics AX og Exformatics
 • Erfaring fra arbejde i en medlemsbaseret organisation. 

Vi tilbyder

Et udfordrende fuldtidsjob (37 timer) i et aktivt, røgfrit sekretariat, med fingeren på konstruktørprofessionens puls og i front med udviklingen af profession og branche. Vi er i alt 28 medarbejdere og en række deltidsansatte, som har vores daglige gang på sekretariatet. Blandt kollegerne finder du både bygningskonstruktører, akademikere og HK’ere. Vi bor midt i København med Christiansborg og Rådhuspladsen som nære naboer.

Lønnen aftales individuelt i henhold til vores overenskomst med HK og med reference til Statens lønskala. Medlemskab af relevant faglig organisation forudsættes.

Søg jobbet

Hvis du vil søge jobbet, skal vi have din ansøgning og dit cv senest den 10. juni 2022 kl. 12.00. Send den på e-mail til kf@kf.dk mærket ’Receptionist’. Tiltrædelse 1. september 2022.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte administrationsleder Line Lock Haagensen på line@kf.dk eller mobil 91 89 13 34 eller sekretariatsleder Kim Benzon Knudsen på mail: kim@kf.dk eller mobil 29 93 12 01.

 

Sådan behandler vi dine personoplysninger

Som jobansøger giver du et frivilligt og oplyst samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger, og at vi kan kontakte dig, hvis du kommer i betragtning til den stilling, som du har søgt, eller hvis vi mangler information om dig for at kunne færdigbehandle din ansøgning.

Din ansøgning og de personoplysninger, som du vælger at oplyse os om, vil blive gennemset og vurderet af vores ansættelsesudvalg. Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at vurdere, om vi kan tilbyde dig et job i foreningen. Vi sørger selvfølgelig for, at dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og på sikre servere.

Vi behandler dine oplysninger internt og overdrager i den forbindelse ikke dine oplysninger til tredjeparter, uden forudgående at indhente dit samtykke til videregivelsen. Vi opbevarer heller ikke din ansøgning eller dit cv udover ansættelsesproceduren uden at indhente tilladelse til det. 

Læs mere

Om KF

Konstruktørforeningen, som til daglig bare kaldes KF, er både fagforening og standsforening for bygningskonstruktørerne og andre bygningsprofessionelle. KF blev oprindeligt startet af en flok bygningskonstruktører og er den i dag ledet af bygningskonstruktører. 

Om KF