Gå til sidens indhold

KF søger rutineret faglig konsulent/jurist

Konstruktørforeningen (KF) søger en faglig konsulent til sekretariatets forhandlingsafdeling, primært på det private område. Som faglig konsulent skal du fx rådgive vores medlemmer og tillidsrepræsentanter om overenskomstspørgsmål og ansættelsesretlige problemer samt forhandle forlig i sager.

Som faglig konsulent i Konstruktørforeningen (KF) bliver du en del af teamet i KF’s forhandlingsafdeling, der består af seks faglige/juridiske konsulenter samt to-tre studentermedhjælpere.

Dine opgaver

Som faglig konsulent/juridisk sagsbehandler vil du blandt andet kunne få følgende opgaver:

  • Besvarelse af henvendelser fra medlemmer og tillidsrepræsentanter om ansættelsesretlige spørgsmål og overenskomstspørgsmål
  • Bistand til medlemmer i forbindelse med kontrakter, løn og andre arbejdsvilkår, opsigelse, bortvisning, konkurser mv.
  • Forhandling af fagretlige sager med arbejdsgivere og arbejdsgiverforeninger, samt forberede sager til faglig voldgift eller retssagsbehandling i samarbejde med foreningens eksterne advokater
  • Rådgivning og bistand i forbindelse med overgang til ledighed, jobsøgning m.v.
  • Bidrage til information om afdelingens ansvarsområder via hjemmeside, artikler og nyheder i blad, nyhedsbreve m.v.
  • Deltagelse i undervisnings- og informationsopgaver, herunder fx introduktion til arbejdsmarkedet for konstruktørstuderende på konstruktørskolerne, undervisning af tillidsrepræsentanter m.v.
  • Indgå i samarbejdet inden for teamet af konsulenter på det offentlige og det private ansættelsesområde i forhandlingsafdelingen
  • Indgå i projekt- og udviklingsopgaver på tværs af KF’s organisation

Om dig

Vi forestiller os, at du har en juridisk kandidatuddannelse, er cand. merc. jur. eller lignende, suppleret med erfaring i og interesse for ansættelsesret, kollektiv arbejdsret og arbejdsmarkedsforhold. Har du den relevante erfaring er vi åbne over for ansøgere med anden uddannelsesmæssig baggrund.

Du skal have gode kommunikative evner, kunne arbejde struktureret og være en dygtig formidler af juridiske problemstillinger til vores medlemmer. Du skal kunne begå dig både mundtligt og skriftligt på dansk og på engelsk.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en faglig organisation, og du må meget gerne have relevant forhandlingserfaring.

Vi tilbyder

Du bliver en del af i et aktivt sekretariat, med fingeren på konstruktørprofessionens puls og i front med udviklingen af profession og branche. Vi er i alt 23 medarbejdere.

Stillingen er uden højeste arbejdstid. Arbejdsstedet er midt i København med Christiansborg og Rådhuspladsen som nære naboer. Du må forvente cirka 10-15 rejsedage om året.

Lønnen aftales individuelt med reference til statens lønskala.

Søg jobbet

Send en ansøgning med cv til kf@kf.dk mærket ”Faglig konsulent”. Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vil du vide mere om jobbet?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:

Hans Erik Truelsen
Faglig leder
Tlf.: 33 36 41 59
hanserik@kf.dk

Rya Feltmann
Faglig konsulent
Tlf.:33 36 41 75 
rya@kf.dk

Om Konstruktørforeningen

KF er bygningskonstruktørernes faglige organisation og standsforening samt Danmarks største netværk for bygningskonstruktører. KF repræsenterer bygningskonstruktørerne og er dannet og ledet af bygningskonstruktører. KF er medlem af hovedorganisationen Akademikerne (AC) fra 1.1.2019. Vi forhandler løn og arbejdsvilkår, arbejder for kvalitet i byggeri og uddannelse samt giver adgang til række andre medlemsfordele.

Læs mere om KF