Gå til sidens indhold

KF søger en stud.jur. eller stud.merc.jur.

Konstruktørforeningen søger en juridisk studentermedhjælp til at rådgive foreningens medlemmer om ansættelses- og arbejdsret.

Konstruktørforeningen søger en stud.jur. eller stud.merc.jur. med interesse for juridisk rådgivning inden for ansættelses- og arbejdsret. Du bliver del af vores forhandlingsafdeling, som består af et team på 7 erfarne jurister og faglige konsulenter og 3 juridiske studenter.

Jobbet og dig

Vi forestiller os, at du er mindst 2-3 år inde i studiet. Kendskab til ansættelses- og arbejdsret er en fordel.

Dine opgaver er bl.a. at rådgive vores medlemmer om løn- og ansættelsesvilkår og være med til at håndtere medlemmernes afskedigelses- og konkurssager samt de mange andre ansættelsesretlige problemstillinger, der opstår i forbindelse med medlemmernes ansættelsesforhold hos private og offentlige arbejdsgivere. Du vil også skulle rådgive om jobsøgning og gennemgang af kontrakter. Der vil desuden forekomme diverse ad-hoc opgaver.

Du vil få lejlighed til at deltage i forberedelse af sager, herunder indsamling af relevante data og tilskæring af sager samt yde juridisk og anden faglig rådgivning direkte til medlemmerne - typisk pr. telefon eller mail. Du vil hurtigt blive i stand til at behandle ansættelsesretlige sager ud fra et praktisk juridisk perspektiv og blive mere fortrolig med rollen som juridisk og faglig rådgiver. Jobbet er derfor et godt fagligt og praktisk relevant supplement til dit studie.

Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af gensidig hjælpsomhed og videndeling. Du vil få instruktion og sparring fra vores erfarne jurister og konsulenter i forbindelse med udførelsen af dine arbejdsopgaver. Der vil blive lagt vægt på, at du efter løbende introduktion til de forskellige opgavetyper hurtigt kan begynde at arbejde selvstændigt.

Tiltrædelse, arbejdstid- og sted

Vi forestiller os, at du tiltræder 1. september eller efter aftale. Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen fordelt på to til tre dage. Arbejdstiden planlægges i samarbejde med dit team og kan placeres fleksibelt under hensyntagen til både studie, eksamensperioder og ferie.

Vi lønner efter individuel forhandling med udgangspunkt i DJØF’s lønstatistik for studentermedhjælpere. Arbejdsstedet er med base i Konstruktørforeningens sekretariat, der ligger i Ny Kongensgade 15, København K. Der kan forekomme rejseaktivitet i mindre omfang.

Søg jobbet

  • Ansøgningsfrist: tirsdag den 11. juni 2019
  • Ansøgning sendes med e-mail til kf@kf.dk mærket ”juridisk student”
  • Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 25.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte:

Hans Erik Truelsen
Faglig leder
Tlf.: 33 36 41 59 
hanserik@kf.dk 

Rya Feltmann
Faglig konsulent
Tlf.: 33 36 41 75
rya@kf.dk

Læs mere

Om KF

Konstruktørforeningen er bygningskonstruktørernes faglige organisation og Danmarks største netværk for bygningskonstruktører og bygningskonstruktørstuderende. KF repræsenterer bygningskonstruktørerne bredt, både uddannelsespolitisk, byggefagligt og med hensyn til løn- og ansættelsesvilkår, og foreningen er dannet og ledet af bygningskonstruktører. 

Om KF