Gå til sidens indhold

Kommunikatør med digital og politisk tæft

Er du kommunikatør og flydende i digital og strategisk kommunikation, og kan du bruge de værktøjer i en politisk styret organisation? Så kan du være den, Konstruktørforeningen mangler.

I Konstruktørforeningen vil vi gerne være endnu mere nærværende og relevante i vores kommunikation til og med vores medlemmer. Samtidig arbejder vi for, at endnu flere bliver en del af fællesskabet, og at bygningskonstruktørernes faglige interesser varetages. Det skal du hjælpe os med.

Konkret regner vi med, at du i din nye hverdag blandt andet kommer til at:

 • Planlægge og producere content og kampagner til vores digitale kanaler, primært LinkedIn, Facebook og kf.dk
 • Kortlægge og udvikle vores digitale medlemsrejse, bidrage til at optimere informationsflows og leadgenerering
 • Monitorere, udarbejde, trække og evaluere data fra vores digitale platforme
 • Indgå i indsatser og projekter, hvor du fx udarbejder datastrategier og -analyser og kan både vejlede og handle på baggrund heraf
 • Bidrage til Konstruktørforeningens øvrige arbejde på området Politik & Kommunikation.

Vi ansætter dig, fordi du …

 • Skriver godt og korrekt og forstår at få vinkel, målgruppe, format og kanal til at gå op i en højere enhed
 • Jonglerer ubesværet med digitale kommunikationskanaler og kan argumentere for, hvilke ruter vores content skal rejse ad
 • Har interesse for organisk trafik, og hvordan man skaber det – blandt andet med grafik og video
 • Har erfaring med email marketing – også automatiseret
 • Er flydende i sproget bag forkortelser som CMS, CRM, SEO og KPI
 • Kender og bruger systemer og værktøjer som Umbraco, MailChimp, Meta Business Suite og Piwic – eller noget tilsvarende
 • Har blik og interesse for nye digitale løsninger og værktøjer, som vi bør prøve
 • Har erfaring med eller mod på projektledelse og systemejerskab
 • Kan arbejde strategisk og har både forretnings- og politisk forståelse
 • Arbejder struktureret og selvstændigt, men samtidig er god til at opbygge relationer og at samarbejde på tværs af både afdelinger og fagligheder.

Du har nok en uddannelsesmæssig baggrund indenfor journalistik, kommunikation eller lignende. Du trives i at tage ansvar og initiativ. Du bruger nemlig din faglighed til at byde ind med løsninger. Du synes, at det er spændende, at du kan være med til at forme vores indsatser med de kvalificerede idéer, du kommer med. Du synes også, at det er sjovt at veksle mellem produktion og udvikling og mellem lange og korte deadlines. Og så er du helt sikkert også en god kollega – det er nemlig lige så vigtigt for os som dine faglige kompetencer.

Du bliver vild med os, fordi …

Du kommer til at arbejde et stenkast fra Christiansborg sammen med 30 engagerede og gode kolleger. Med dig ombord bliver vi syv medarbejdere på områdetPolitik & Kommunikation. Du bliver en del af en faglig organisation i vækst og et sekretariat, som arbejder strategisk i et politisk miljø for bl.a. mere bæredygtigt byggeri. Vi vægter både de faglige indsatser og det sociale miljø højt. Derfor hilser vi på alle vores kolleger, når vi kommer og går, og vi kommer gerne hinanden ved. Vi glæder os meget til at få dig med i fællesskabet.

Løn og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesvilkår, herunder arbejdsgiverbetalt pension, 6 ugers ferie/frihed, sundhedsordning og arbejdsgivertilskud til frokost- og frugtordningen.
Stillingen er uden højeste arbejdstid.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes til hr@kf.dk senest 7. april 2024 med forventet tiltrædelse 1. juni 2024. Anfør ”Kommunikatør” i emnefeltet.

Der vil blive afholdt første samtaler den 15. april 2024 og anden samtaler den 17. april2024. I forbindelse med anden samtale vil vi bede dig løse en mindre caseopgave.  

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte konstitueret chef for Politik og Kommunikation Ida Andkjær Koch, ida@kf.dk / 2426 4158 eller kommunikationsansvarlig Camilla Beer Arnsberg, arnsberg@kf.dk / 6060 1289.

Om Konstruktørforeningen

Konstruktørforeningen er den faglige organisation for landets bygningskonstruktører. Vi varetager bygningskonstruktørernes ansættelsesmæssige og bygningsfaglige interesser og engagerer os i de brede samfundsmæssige dagsordener, når de har betydning for bygningskonstruktørernes forhold eller konstruktørfaget.