Gå til sidens indhold

Konsulent til Konstruktørforeningens medlemsaktivitet og interessevaretagelse

Har du interesse for byggeri og lyst til at fremme bygningskonstruktørernes sag? Kan du være en aktiv og udfarende kraft i dialog med foreningens nuværende og potentielle medlemmer om foreningens fagpolitiske synspunkter? Så er du måske den nye konsulent i vores afdeling for public affairs.

Koldingfjord-20180317-45.JPG

Konstruktørforeningen (KF) har oplevet en betydelig vækst i de senere år. Den udvikling ønsker vi at forstærke. Vi har som mål at placere bygningskonstruktørerne endnu mere centralt i forhold til fremtidens fleksible, bæredygtige byggeri, at styrke den byggefaglige profil og at bringe medlemmerne tættere på hinanden. Det vil vi gøre med flere faglige medlemsaktiviteter, større tilstedeværelse på uddannelsessteder og i lokalområder og med øget politisk interessevaretagelse.

Der er tale om en nyoprettet stilling i en afdeling, der i dag består af fire konsulenter, som dækker KF’s byggepolitik, uddannelsespolitik, kommunikation, markedsføring, kurser og netværk. Desuden er der knyttet et par deltidsansatte og studenter til afdelingen.

Dine ansvar og opgaver

Rollen som konsulent for medlemsaktivitet og interessevaretagelse rummer bl.a. at du skal:

 • Tilrettelægge og gennemføre aktiviteter for og møder med medlemmer og studerende på uddannelsesstederne – ofte med et byggefagligt sigte
 • Være med til at etablere og understøtte et korps af studenterambassadører
 • Engagere og involvere medlemmer i dialog om holdningen til tidens byggeri og anlæg
 • Diskutere foreningens politik med medlemmerne og relevante aktører i branchen
 • Holde oplæg for større og mindre forsamlinger og være vært for både fysiske og digitale arrangementer
 • Understøtte og hjælpe medlemmer, der selv vil organisere aktiviteter
 • Skrive oplysende opslag på SoMe og gode e-mails, gerne ledsaget af billeder og små klip
 • Bidrage til arbejdet med dokumentation og argumentation, der kan understøtte KF’s politiske mål
 • Udarbejde skriftlige oplæg, input til artikler eller andre relevante produkter
 • Løfte en del af KF’s ledighedsarbejde
 • Indgå i samarbejdet i afdelingen og i projekt- og udviklingsopgaver på tværs af KF’s organisation.

Om dig

Vi ser gerne, at du har indsigt i byggeriet fx som bygningskonstruktør. Du kan også have en anden uddannelsesmæssig baggrund, som giver dig viden om, hvad der foregår i branchen, og hvad der er relevant i konstruktørpolitisk arbejde. Måske har du en samfundsvidenskabelig uddannelse, undervisningserfaring eller relevant erfaring fra en anden fagforening eller organisation.

Vi lægger vægt på, at du er vant til at kommunikere både face-to-face og på skrift både på dansk og engelsk. Og så må du gerne have politisk forståelse og være god til at skabe en frugtbar debat.

Ydermere forventer vi, at du er proaktiv, at du kan indgå en dialog med både kolleger og foreningens medlemmer om udfordringer og løsninger, og du er parat til at løse de opgaver, der byder sig.

Vi tilbyder

Du får en arbejdsplads centralt i København med stor indflydelse på opgaveløsningen med mulighed for at præge udviklingen af professionen og gennemføre mange spændende projekter. Du bliver også del af et aktivt sekretariat med i alt 26 medarbejdere, der har fingeren på konstruktørprofessionens puls.

Om jobbet

Stillingen er uden højeste arbejdstid. Arbejdsstedet er midt i København med Christiansborg og Rådhuspladsen som nære naboer. Du må påregne en del rejseaktivitet, da sekretariatet dækker hele landet.

Vi tilbyder en attraktiv individuelt aftalt løn med reference til Statens lønskala og arbejdsvilkår med stor fleksibilitet.

Søg jobbet

Send en ansøgning med cv til kf@kf.dk mærket ’PA-konsulent’ senest onsdag den 16. juni 2021 kl. 12. Samtaler forventes afholdt i uge 25. Tiltrædelse den 16. august 2021 eller snarest derefter.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Kim Benzon Knudsen på mail: kim@kf.dk eller telefon 29 93 12 01.

Læs mere

Om KF

KF er bygningskonstruktørernes faglige organisation og standsforening. Med mere end 10.000 medlemmer er KF Danmarks største netværk for bygningskonstruktører. KF repræsenterer bygningskonstruktørerne og er dannet og ledet af bygningskonstruktører. Vi forhandler løn og arbejdsvilkår, arbejder for kvalitet i byggeri og uddannelse samt giver adgang til en række medlemsfordele. KF er medlem af hovedorganisationen Akademikerne (AC).

Læs mere om KF

Sådan behandler vi dine oplysninger

Som jobansøger giver du et frivilligt og oplyst samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger, og at vi kan kontakte dig, hvis du kommer i betragtning til den stilling, som du har søgt, eller hvis vi mangler information om dig for at kunne færdigbehandle din ansøgning.

Din ansøgning og de personoplysninger, som du vælger at oplyse os om, vil blive gennemset og vurderet af vores ansættelsesudvalg. Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at vurdere, om vi kan tilbyde dig et job i foreningen. Vi sørger selvfølgelig for, at dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og på sikre servere.

Vi behandler dine oplysninger internt og overdrager i den forbindelse ikke dine oplysninger til tredjeparter, uden forudgående at indhente dit samtykke til videregivelsen. Vi opbevarer heller ikke din ansøgning eller dit cv udover ansættelsesproceduren uden at indhente tilladelse til det.