Gå til sidens indhold

Studentermedhjælp til juridisk rådgivning

Konstruktørforeningen (KF) søger en stud.jur. eller stud.merc.jur. med interesse i ansættelses- og arbejdsret til foreningens sagsbehandling.

KF søger en stud. jur. eller stud. merc. jur. til vores sagsbehandling, som yder medlemsrådgivning til bygningskonstruktører. Du bliver del af et team på 6 erfarne jurister og faglige konsulenter og 2 juridiske studenter.

Jobbet og dig
Vi forestiller os, at du er mindst 2 - 3 år inde i studiet. Kendskab til ansættelses- og arbejdsret er en fordel.

Du kommer til at rådgive medlemmer om løn- og ansættelsesvilkår, håndtere medlemmers afskedigelses- og konkurssager og mange andre ansættelsesretlige problemstillinger, der opstår i forbindelse med medlemmernes ansættelsesforhold hos private og offentlige arbejdsgivere.

Du vil få lejlighed til at deltage i forberedelse af sager, herunder indsamling af relevante data og tilskæring af sager, og yde juridisk og anden faglig rådgivning direkte til medlemmerne, typisk pr. telefon eller mail. Du vil hurtigt blive i stand til at behandle ansættelsesretlige sager ud fra et praktisk juridisk perspektiv og blive mere fortrolig med rollen som juridisk og faglig rådgiver. Jobbet er derfor et godt fagligt og praktisk relevant supplement til dit studie.

Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af gensidig hjælpsomhed og videndeling. Du vil få instruktion og sparring fra vores erfarne jurister i forbindelse med udførelsen af dine arbejdsopgaver. Der vil blive lagt vægt på, at du efter løbende introduktion til de forskellige opgavetyper hurtigt kan begynde at arbejde selvstændigt.

Tiltrædelse, arbejdstid- og sted
Vi forestiller os, at du kan starte til oktober 2017. Arbejdstiden er ca. 15 timer fordelt på to til tre dage om ugen. Arbejdstiden planlægges i samarbejde med dit team og kan placeres fleksibelt under hensyntagen til både studie, eksamensperioder og ferie.

Vi får løn efter individuel forhandling med udgangspunkt i DJØF’s lønstatistik for studentermedhjælpere.  

Arbejdsstedet er med base i Konstruktørforeningens sekretariat, der ligger i Ny Kongensgade 15, København K. Der kan forekomme rejseaktivitet i mindre omfang.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist: Torsdag den 21. september kl. 12.00
Ansøgning sendes pr. mail til kf@kf.dk mærket ”juridisk student”.

Vi planlægger at holde samtaler i uge 39.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent cand.jur./phil Hans Erik Truelsen 33 36 41 59 (hanserik@kf.dk) eller faglig konsulent, cand.jur/polit Mette Nissen 33 36 41 64 (mette@kf.dk ).

Om KF
Konstruktørforeningen er bygningskonstruktørernes faglige organisation og Danmarks største netværk for ca. 5500 erhvervsaktive bygningskonstruktører og 2200 studerende. KF repræsenterer bygningskonstruktørerne bredt, både uddannelsespolitisk, byggefagligt og med løn- og arbejdsvilkår, og er dannet og ledet af bygningskonstruktører.