Gå til sidens indhold

Studerende med interesse for juridisk rådgivning inden for ansættelses- og arbejdsret

Konstruktørforeningen søger en studerende, der kan rådgive og støtte bygningskonstruktørerne i forbindelse med deres udfordringer i arbejdslivet.

Foto: Pixabay

Konstruktørforeningen søger en stud.jur. eller stud.merc.jur. til vores forhandlingsafdeling, som består af et team på 8 faglige konsulenter og 3 studerende.

Jobbet og dig

Vi forestiller os, at du er mindst 2-3 år inde i studiet. Kendskab til ansættelses- og arbejdsret er en fordel.

Dine opgaver er bl.a. at rådgive vores medlemmer, som er bygningskonstruktører, om løn- og ansættelsesvilkår, håndtere deres afskedigelses- og konkurssager og de mange andre ansættelsesretlige problemstillinger, der opstår i forbindelse med medlemmernes ansættelse hos private og offentlige arbejdsgivere. Du vil skal også rådgive om jobsøgning og gennemgang af kontrakter. Der vil desuden forekomme diverse ad-hoc opgaver.

Du får lejlighed til at yde juridisk og anden faglig rådgivning direkte til medlemmerne – typisk pr. telefon eller e-mail. Du bliver hurtigt fortrolig med opgaven som rådgiver og i stand til at behandle sager ud fra et praktisk, juridisk perspektiv. Jobbet er derfor et relevant fagligt og praktisk supplement til dit studie.

Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af gensidig hjælpsomhed og videndeling. Du vil få grundig instruktion og sparring fra vores erfarne jurister og konsulenter i forbindelse med dine arbejdsopgaver, så du hurtigt bliver i stand til at arbejde selvstændigt.

Tiltrædelse, arbejdstid- og sted

Vi forestiller os, at du tiltræder 1. oktober 2021 eller efter aftale. Arbejdstiden er op til 15 timer fordelt på to til tre dage om ugen. Arbejdstiden planlægges i samarbejde med dit team og kan placeres fleksibelt under hensyntagen til både studie, eksamensperioder og ferie.

Vi lønner efter individuel forhandling med udgangspunkt i DJØF’s lønstatistik for studentermedhjælpere. Arbejdsstedet foregår fra Konstruktørforeningens sekretariat i Ny Kongensgade 15, København K. Der kan forekomme rejseaktivitet i mindre omfang.

Søg jobbet

Ansøgning, cv og eksamensbevis sendes pr. e-mail til kf@kf.dk mærket ”juridisk student”. Send din ansøgning senest mandag den 16. august 2021 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 34.

Spørgsmål:

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte os således:

Indtil den 3. juli 2021: faglig teamkoordinator Rya Feltmann på e-mail rya@kf.dk eller telefon 33 36 41 50.

Fra 3. juli 2021: faglig konsulent Charlotte Gassum Gawthrop på e-mail charlotte@kf.dk eller på telefon 33 36 41 50.

Fra den 26. juli 2021: afdelingsleder Hans Erik Truelsen på e-mail hanserik@kf.dk eller telefon 33 36 41 59.

Mere info

Om KF

Du kan bl.a. læse om, hvordan KF er organiseret, se hvem vi er på sekretariatet, og hvilke medier medier vi udgiver. 

Læs mere om KF

Sådan behandler vi dine oplysninger

Som jobansøger giver du et frivilligt og oplyst samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger, og at vi kan kontakte dig, hvis du kommer i betragtning til den stilling, som du har søgt, eller hvis vi mangler information om dig for at kunne færdigbehandle din ansøgning.

Din ansøgning og de personoplysninger, som du vælger at oplyse os om, vil blive gennemset og vurderet af vores ansættelsesudvalg. Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at vurdere, om vi kan tilbyde dig et job i foreningen. Vi sørger selvfølgelig for, at dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og på sikre servere.

Vi behandler dine oplysninger internt og overdrager i den forbindelse ikke dine oplysninger til tredjepart, uden forudgående at indhente dit samtykke til videregivelsen. Vi opbevarer heller ikke din ansøgning eller dit cv udover ansættelsesproceduren uden at indhente tilladelse til det.