Gå til sidens indhold

Stud.jur. eller stud.merc.jur. til sagsbehandling i Konstruktørforeningen

Vil du kun hente kaffe og lave fotokopier? Så skal du ikke søge dette studiejob. Konstruktørforeningen (KF) leder nemlig efter en studentermedhjælper – stud.jur eller stud.merc.jur – der er klar til at dykke ned i den virkelige verden af ansættelsesret og rådgive vores medlemmer om alt fra lønvilkår til afskedigelsessager.

Vil Du Kun Hente Kaffe Og Lave Fotokopier Så Skal Du Ikke Søge Dette Studiejob

Om stillingen

Vi tror på at lære ved at gøre – så forvent at få ansvar og spændende opgaver, der matcher dine kompetencer. Du kommer til at rådgive og behandle sager om løn- og ansættelsesvilkår, afskedigelse, konkurssager og meget mere. Dine opgaver vil med andre ord være forskelligartede, og du får mulighed for at dygtiggøre dig i de områder, du finder spændende.

 

Alt det skal du selvfølgelig ikke gøre alene. Som vores nye studentermedhjælper bliver du en fuldgyldig del af afdelingen Forhandling & Medlemsrådgivning. Vi er et team på 15 kolleger, der alle brænder for at skabe et højt fagligt miljø præget af gensidig hjælpsomhed og videndeling. Du vil være tilknyttet vores studenteransvarlige, som sørger for, at du bliver grundigt oplært og kan udføre dine arbejdsopgaver i et læringsorienteret miljø.

 

Om dig

Du er stud.jur. eller stud.merc.jur. og har allerede dit grundlæggende juridiske vidensfundament på plads. Måske har du allerede kendskab til ansættelses- og arbejdsret, og ellers er du frisk på at få det hos os.

Derudover er du fagligt nidkær og trives i både at arbejde selvstændigt og som del af et samarbejdende team.

 

Løn og vilkår

Vi tilbyder op til 15 timers arbejde om ugen, fordelt over to til tre dage – naturligvis med fleksibilitet, så det passer ind i dine studier, eksamensperioder og ferie. Vi lønner med udgangspunkt i Djøfs lønstatistik for studentermedhjælpere. Du får en fast plads i hjertet af København på vores hyggelige kontor i Ny Kongensgade 15. Derudover tilbyder vi gratis frugt- og frokostordning, god kaffe og endnu bedre kollegaskab.

 

Ansøg 

Send din ansøgning, CV og seneste eksamensbevis til kf@kf.dk senest den 22. august 2024 – men gerne allerede i dag. Vi holder nemlig samtaler løbende, og tiltrædelse er hurtigst muligt efter ansættelse. Angiv ”juridisk student” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte studenteransvarlig Nasila Firouzi på 91 89 06 69 / nasila@kf.dk eller chef for Forhandling & Medlemsrådgivning Susanne Westhausen på 33 36 41 50 / westhausen@kf.dk.

Om os

Konstruktørforeningen

Konstruktørforeningen er den faglige organisation for landets bygningskonstruktører. Vi arbejder for at varetage bygningskonstruktørernes ansættelsesmæssige og faglige interesser og engagerer os i de brede samfundsmæssige dagsordener, der har betydning for vores medlemmer. Vores sekretariat med 30 engagerede medarbejdere ligger i Ny Kongensgade i hjertet af København.