Gå til sidens indhold

Privatliv og cookies på KF's websites

Konstruktørforeningens privatlivs- og cookie-politik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter de oplysninger, vi har om dig. Privatlivspolitikken beskriver også dine muligheder for at få indsigt i og revidere i oplysningerne.

Privatlivspolitik

Det er Konstruktørforeningens målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra de indsamles, videregives eller opbevares. Personlige oplysninger forstås som oplysninger, der kan bruges til at identificere en person ved for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører personens private bopæl eller arbejdsplads.

Konstruktørforeningen er underlagt persondatalovens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Persondataloven administreres af Datatilsynet. Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af eller ved anden interaktion med Konstruktørforeningen, kan du klage til Datatilsynet over vores praksis: Anmeld brud persondatasikkerheden.

  • Indsamling og anvendelse af personlige oplysninger

    Vi indsamler de oplysninger, som er nødvendige for vores arbejde, og som vi har hjemmel til at indsamle.

    Så når du giver samtykke til at modtage nyhedsbreve og arrangementer, melder dig ind i Konstruktørforeningen (KF), eller benytte dig af fx ”Ring mig op” eller ”Send en mail”, gemmer vi personoplysninger om dig, så vi kan kommunikere med dig.

     Vi gemmer bl.a. følgende personoplysninger:

    • Navn

    • Adresse

    • Telefonnummer

    • Mailadresse

    Vi benytter oplysningerne til at kontakte og rådgive dig som medlem. Og i forbindelse med sagsbehandling indsamler og behandler vi de nødvendige oplysninger for at kunne udføre sagsbehandlingen. Det omfatter bl.a. CPR-nr. og fx oplysninger om ansættelsesforhold. Når du benytter selvbetjeningsløsningerne på mitkf.dk, har du givet samtykke til, at KF må benytte de data, du afgiver der.

    Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail, bliver din e-mail-adresse brugt til at sende dig lejlighedsvise nyhedsmails. KF anvender tjenesten Mailchimp til at sende nyhedsbreve ud med. Her kan KF se, hvor mange der har åbnet nyhedsbrevet, hvem der har åbnet, og hvad der er læst. KF bruger ikke oplysningerne  til andet end at blive klogere på, hvad der interesserer abonnententerne. 

    Ønsker vi at bruge dine oplysninger til et formål, der ikke er i overensstemmelse med det specificerede, indhenter vi dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde et samtykke ved at kontakte kf@kf.dk.

    KF’s hjemmesider indeholder links til information, der er skrevet og vedligeholdt af andre. Klikker du på et link til en anden hjemmeside, forlader du KF’s domæne. Hermed gælder vores privatlivspolitik ikke længere, hvorfor du bør læse den eksterne parts privatlivspolitik.

  • Videregivelse af oplysninger

    Enhver form for registrering på KF’s hjemmesider er valgfri. Vælger du ikke at registrere dig eller afgive personlig information, kan du stadig bruge dem, men der vil være tjenester, som du ikke har mulighed for at få den fulde udnyttelse af.
    Personoplysninger fra KF’s hjemmesider anvendes kun til interne afdelinger i Konstruktørforeningen for at opfylde supportforpligtigelser og medlemsbetjening. KF videregiver ikke personlige data til myndigheder eller lignende, medmindre der foreligger en dommerkendelse eller anden juridisk bindende forpligtelse.
    Automatisk indsamlede data til brug for statistiske formål udveksles med tredjeparts analyseværktøj, der ikke videregiver informationerne til andre end KF. KF videregiver aldrig personoplysninger fra foreningens hjemmesider til øvrige tredjeparter.

  • Kontrol med dine personlig informationer

    Du kan til enhver tid spørge os, om vi opbevarer personlig information om dig, og du kan også bede om at få en kopi af de personlige data, vi har om dig.
    Før vi sender personlig information til dig, vil vi bede dig om at identicere dig. Kan du ikke bevise din hævdede identitet, forbeholder vi os retten til at nægte at sende dig personlig information. Du kan selvfølgelig bede om begrundet svar for denne handling og udfordre svaret.
    Vi vil gøre en stor indsats for at sende dig den ønskede information inden for rimelig tid. Du kan på ethvert tidspunkt anmode om, at vi sletter eller retter din personlige information i vores registreringer.

  • Her gælder politikken

    Privatlivspolitikken/ cookiepolitikken dækker:

  • Udgiver og persondata-ansvarlig

    Udgiver:
    Konstruktørforeningen
    Ny Kongensgade 15
    1472 København K
    Tlf.: 33 36 41 50
    kf@kf.dk

    Persondataansvarlig:
    Kim Benzon Knudsen
    Kim@kf.dk 

Cookiepolitik