Gå til sidens indhold

Nye mål for KF's arbejde

Konstruktørforeningen skal have en ny strategi i 2021. Derfor har bestyrelsen været i gang med at formulere nye mål for foreningens fremtidige arbejde. Målene har været i høring hos medlemmerne og har været revideret ad flere gange. Frem mod midten af februar bliver det endelig oplæg til målsætninger gjort færdigt, så de kan danne grundlag for debatten om KF's strategi på årets Koldingfjord-seminar, som altså er særligt vigtigt at deltage på i år.

På generalforsamlingen i 2020 skal Konstruktørforeningen (KF) vedtage en strategi for perioden 2021-2026. 

For at sikre at KF fortsat er drevet på baggrund af medlemmernes interesser, har bestyrelsen ad flere runder efterspurgt medlemmernes holdning til de mål, som i forvejen er formuleret med medlemmernes hjælp. Denne proces er nu slut og bestyrelsen er i færd med at udarbejde de endelige målsætninger, som fremlægges på Koldingfjord-seminaret 2020, hvor det næste trin i processen vil blive taget frem mod en egentlig strategi. Hele pakken af målsætninger og ny strategi skal vedtages på generalforsamlingen i Horsens lørdag den 24. oktober 2020.

Mål på tre hovedområder

De tre hovedområder, som indgår i strategien er:

  • Fremtidens byggeri
  • Konstruktørforeningens rolle i samfundet
  • Bygningskonstruktørernes arbejdsliv

Derudover vil relevante dele af FN's 17 Verdensmål, hvor byggeriet kan bidrage, også blive en del af de mål, som foreningen vil efterstræbe i strategien. 

Vigtige datoer i processen

Processen frem mod en endelig strategi

I løbet af 2019/2020 skal målsætningerne diskuteres i udvalg, på møder og på Konstruktørdagene i oktober og på nettet. Her er dine muligheder for at deltage i debatten om KF's mål:

  • Juni - august 2019: Målsætninger blev sendt i høring i spørgeskemaundersøgelser 
  • August - september 2019: Målsætninger blev revideret, præsenteret og drøftet på KF's gå-hjem-møder, i udvalg og på kf.dk 
  • Oktober 2019: Debatten fortsatte på Konstruktørdagene i oktober
  • November 2019-februar 2020: Bestyrelsen reviderer målsætningerne på baggrund af medlemmernes input og vedtager de endelige målsætninger.
  • Marts 2020: Arbejdet med den egentlige strategi går igang - bl.a. på Koldingfjord  2020.
  • Oktober 2020: Forslaget til den nye strategi præsenteres, diskuteres og vedtages på årets generalforsamling. 
Læs mere

KF's nuværende strategi

Vil du have inspiration, kan du kigge nærmere i KF's nuværende strategi og handlingsplan.

Strategi og handlingsplan
Meld dig til

Koldingfjord 2020

På årets Koldingfjord-seminar 2020 skal det træffes vigtige beslutninger for Konstruktørforeningens fremtid. Meld dig derfor til allerede i dag. 

Meld dig til Koldingfjord 2020