Gå til sidens indhold

Netværk for Facilities Management

Meld dig til netværket for Facilities Management (FM), hvis du arbejder med FM og ønsker ny viden, sparring og kontakt til andre i samme arbejdssituation. Netværket udbydes i et samarbejde mellem Maskinmestrenes Forening og Konstruktørforeningen.

Facilities Management-netværket henvender sig til bygningskonstruktører og maskinmestre med interesse for rentabilitet i bygningsdrift – det sekundære produktionsapparat – for at understøtte og forbedre den primære aktivitet, der skal foregå i bygningerne.

Netværket beskæftiger sig især med processer og metoder, merværdi ved benchmarking of viden om mennesker, bygninger med brugsværdi og ejendomme samt infrastruktur.

Deltagerne er typisk drifts- eller vedligeholdsansvarlige med arbejdsfunktioner som facility manager, vedligeholdsledere, tekniske chefer, driftsmestre og maskinmestre.

Læs mere herunder: 

 • Hvad handler møderne om?

  Blandt hovedemnerne er:

  1. Processer og metoder inden for alle former for facility management
  2. Merværdi ved benchmarking – brug af nøgletal, herunder best practice
  3. Bæredygtighed – økonomisk, socialt og miljømæssigt
  4. Standarder og litteratur.
 • Hvordan foregår møderne?

  Møderne er tilrettelagt som virksomhedsbesøg eller foredrag med det overordnede formål at udveksle erfaringer med udgangspunkt i fx problemløsning, succeshistorier og de mindre succesfulde historier.

  Deltagerne fungerer som hinandens eksperter og rådgivere og benytter sig blandt andet af ’den varme stol’, hvor en deltager kan vælge at få diskuteret et aktuelt emne og at få evalueret en strategi, inden den tages i anvendelse eller præsenteres for ledelsen.

 • Hvordan tilmelder jeg mig?

  Hvis du er interesseret i at høre mere, eller hvis du ønsker at tilmelde dig netværket, kan du skrive en mail til KF@kf.dk.

Bliv medlem af KF

Du skal være medlem af Konstruktørforeningen for at deltage i en af vores netværksgrupper. 

Meld dig ind i KF

Seneste nyt for konstruktører

I KF's nyhedsbrev bliver du opdateret på den aktuelle udvikling i byggeriet og får nyt om alle vores gode tilbud, så du får mest ud af dit medlemskab. Tilmeld dig i dag.

Abonner på KF's nyhedsbrev