Gå til sidens indhold

Jobsøgning

Der er mange måder at finde et nyt job på. Her får du råd og hjælp til, hvordan du kan komme tættere på at få dit drømmejob.

Uanset hvor du starter din rejse mod det næste job, så kan du få rådgivning i KF om, hvordan du skriver en god ansøgning og et godt cv, ligesom du altid kan kontakte KF for at få sparring på din ansøgning og dit cv.

Et godt sted at starte jobsøgningen er ved at kigge på, hvilke job der bliver slået op på de forskellige jobdatabaser.

Tjek Konstruktoerjob.dk

KF har med sin jobportal Konstruktoerjob.dk gjort det nemt for dig at være jobsøgende, så du ikke behøver at gå ind på en lang række jobdatabaser.

Konstruktoerjob.dk høster de job, som er relevante for bygningskonstruktører, fra de store jobdatabaser som fx Jobindex, Jobfinder og Jobnet. På Konstruktørjob.dk finder du også job, som ikke bliver slået op andre steder. Men for at kunne se dem, skal du være medlem af KF.

FTFa

Er du medlem af Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa har du bl.a. mulighed for at bruge AI-værktøjet Jobmakker.dk, der via kunstig intelligens hurtigt kan lave et udkast til din jobansøgning og give feed back på dit cv (både dit generelle cv og ud fra et særligt jobopslag), som du så selv kan arbejde videre på.

Opret en profil på LinkedIn

Det er langt fra alle job, der bliver annonceret i et jobopslag på diverse jobdatabaser. Flere og flere virksomheder slår deres job op på LinkedIn, og mange job bliver besat gennem netværk. Derfor er det en god ide at have en profil på fx LinkedIn.

Konstruktørforeningen har også en gruppe på LinkedIn, hvor der jævnligt bliver lagt job ud. Tjek KF's LinkedIn-gruppe.

Se også KF's LinkedIn-virksomhedsprofil.

Andre muligheder

Der er også andre muligheder for dig, der er jobsøgende. Du kan fx overveje, om du vil arbejde i udlandet, komme i arbejde gennem en af de ordninger, der er for ledige, eller om du skal blive selvstændig eller arbejde som freelancer.

Få personlig rådgivning

Søger du nyt job?

Som medlem af Konstruktørforeningen kan du få personlig og professionel karriererådgivning, der tager afsæt i din uddannelse som bygningskonstruktør.

Få karriererådgivning
Ledig

Er du blevet ledig?

Se hvad du kan gøre, hvis du blevet ledig: 'Ordninger for ledige'.

KUNSTIG INTELLIGENS

Lav et hurtigt udkast til jobansøgning

Via dit cv og et stillingsopslag kan du på et øjeblik få lavet et udkast til din ansøgning med FTFa’s Jobmakker. Du kan også få feedback på dit cv:

Jobmakker.dk